Antena Căutare

ANM a anuntat cod portocaliu de ploi torentiale si inundatii!

Ploua fara incetare de ore intregi  in jumatatea de sud a tarii, iar meteorologii nu au vesti bune! In urmatoarele zile va ploua cat pentru o luna intreaga. Deja codul galben se va schimba pentru unele judete cu cel portocaliu. Dar nu faptul ca nu vom mai iesi din case fara umbrele e problema, ci ca ne asteapta inundatii

Bucurestiul, la orele amiezii, arata ca o mare de umbrele. Imbracati cu geci de fas, multi au tremurat la cele maxim 10 grade. Multi si-au lasat cizmele de ploaie acasa, asa ca au facut balet prin balti.

Codul galben de ploaie a pus stapanire pe toata jumatatea de sud a tarii. Iar din seara aceasta, de la ora 21:00, va fi si mai rau, avertizeaza meteorologii. In sud-est, codul galben se va transforma in cod portocaliu.

Cel mai mult va ploua in aceasta noapte. In plus, temperaturile vor incepe sa scada. Astfel, vom avea cu 10 grade mai putin decat ar fi normal pentru un sfarsit obisnuit de septembrie.

Pe langa precipitatii, exista risc mare de inundatii, avertizeaza hidrologii. Peste mai putin de o ora, intra in vigoare codul galben de inundatii. E pericol in special pe Timisul superior si pe afluentii sau, pe Jiu, pe Olt, Arges si Ialomita cu tot cu afluentii lor.

Foto: Intact Images

Puteti urmari toate editiile Observatorului pe AntenaPlay.ro!

UTIL: Ultima zi in care se pot plati taxele si impozitele fara PENALITATI... Aveti mare grija! Maine este o zi in care tensiunea pluteste in aer! Horoscopul de marti, 1 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x