Antena Căutare

Cod Rosu de nesimtire: Ce face PDL cu donatiile stranse pentru sinistrati

Actiunile de solidaritate cu sinistratii din localitatile afectate de zapada continua, insa la PDL Neamt au luat o intorsatura care sfideaza bunul simt. Dupa ce, incepind de duminica, primarul Gheorghe Stefan a initiat prin partidul sau actiunea „Dezgheata-ti inima“ si a invitat toti locuitorii judetului sa aduca alimente, paturi si produse de ingrijire personala , s-a hotarit ca o buna parte din colecta adunata sa nu mai mearga la sinistrati, ci sa fie impartita la....saracii judetului, scrie Jurnalul.ro

Cu alte cuvinte, campanie electorala, pe banii oamenilor de bun simt, care au adus de acasa atit cit au putut, in speranta ca-i vor ajuta pe cei aflati la nevoie din cauza zapezii.

Duminica, la sediul PDL din Piatra Neamt, reprezentantii partidului de guvernamint au incercat sa dea o lectie de omenie.

„PDL a demarat la Piatra Neamt, la initiativa d-lui Gheorghe Stefan, o campanie „Dezgheata-ti inima", pentru a stringe si ajuta. Facem apel la toti cetatenii judetului, buni crestini, sa ni se alature pentru a ajuta persoanele sinistrate. Sa aduca produse, malai, orez, faina, zahar, paturi , chibrituri, sapun si alte opbiecte de igiena... depuse la sediul PDL. De asemenea, consilierii judeteni si locali vor stringe o tona de ulei si 130 milioane de lei pentru a le duce la persoanele afectate din Buzau si Vrancea", a anuntat Vasile Pruteanu, presedinte CJ Neamt.

Foto: Facebook.com

Furnizorii de internet nu vor sa fie politia ACTA... VIDEO! Scandal la Spitalul Judetean Slatina: Un medic cercetat din nou pentru neglijenta in serviciu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x