Antena Căutare

VIDEO! Scandal la Spitalul Judetean Slatina: Un medic cercetat din nou pentru neglijenta in serviciu

Este scandal la Spitalul Judetean Slatina, dupa ce duminica un pacient a murit. Ar putea fi vorba de neglijenta iar vizat de ancheta este acelasi medic, care, acum 3 ani a mai fost cercetat dupa ce ar fi lasat un alt pacient sa moara, in camera de garda.

Duminica, barbatul in varsta de 65 de ani s-a simtit rau. Vecinii au chemat ambulanta, dar omul a refuzat sa primesca ingrijiri. Medicii au cerut ajutorul politiei si l-au bagat cu forta in salavare. La Spitalul Judetean Slatina, pacientul a fost vazut de medic. Doctorul a trecut in fisa de observatie: stare de ebrietate, apoi l-a trimis la Spitalul de Psihiatrie. 8 ore mai tarziu, personalul de la Psihiatrie a chemat salvarea.

Omul intrase in coma, iar echipajul a declarat decesul dupa 40 de minute de resuscitare. Medicul din Slatina este acuzat de neglijenta si a fost suspendat pe perioada anchetei.

Acelasi doctor a mai fost anchetat dupa ce un pacient pe care-l ingrijea a murit, in camera de garda. Se intampla in 2009 si, desi a fost dat afara, medicul a obtinut o hotarare judecatoreasca prin care s-a putut intoarce la spital. Mai mult, spitalul trebuie sa-i plateasca acestuia daune de 100.000 de lei.




Foto: Intact Images

Cod Rosu de nesimtire: Ce face PDL cu donatiile stranse pentru sinistrati... Resita: Risca 15 ani de inchisoare pentru ca a furat placute de inmatriculare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x