Live acum
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Comisar-sef, acuzat de hartuire sexuala. 13 politisti sunt cercetati in acest caz

“Sex-gate-ul” oltean e departe de a se finaliza. Un alt comisar-sef este acuzat de hartuire sexuala! O fosta angajata a Ministerului de Interne ne-a povestit ca a fost abuzata, amenintata si santajata ani in sir. Dezvaluirile ei vin la numai 10 zile de cand o politista a injunghiat un comisar-sef pe care il acuza de viol si proxenetism. 13 politisti sunt cercetati in acest caz

Politista insarcinata care si-a injunghiat fostul sef, dupa ce ar fi violat-o ani la rand, le-a dat curaj si altora sa vorbeasca.

Mai exact, o fosta angajata a Ministerului de Interne ar fi suportat ani la rand abuzurile unui alt comisar-sef din Olt. Si nu e singura care acuza. Intr-un scandal sexual fara precedent, capii Politiei Romane sunt pusi la zid chiar de fostii lor colegi iar grav este ca abuzurile ar fi avut loc chiar in sectia de politie, care s-ar fi transformat in timp in bordel sub acoperire.

In schimb, cel care a declansat scandalul, comisarul Gheorghe Barbu, nu are nimic sa-si reproseze. “Eu consider ca am o conduita morala pe care pot s-o transmit si la alti superiori” a declarat omul legii.

Insa nevinovatia sa va fi stabilita sau nu in instanta. Comisarul Gheorghe Barbu este acuzat de viol si santaj. Politista insarcinata, care l-a injunghiat ,risca sa ajunga dupa gratii pentru tentativa de omor.

Recomandari