Antena Căutare

Companiile care vând măşti sanitare la suprapreţ, riscă amenzi de până la 10%

Companiile care vând măşti sanitare la suprapreţ vor fi amendate de Consiliul Concurenţei, dacă se va stabili că au majorat nejustificat prețurile.

Companiile care vând măşti sanitare la suprapreţ, riscă amenzi de până la 10%
Companiile care vând măşti sanitare la suprapreţ, riscă amenzi de până la 10%

Dacă Consiliul Concurenței va stabili că, companiile care comercializează produse şi echipamente de protecție din domeniul sănătății și securității în muncă, au majorat nejustificat prețurile, acestea riscă amenzi care pot ajunge până la 10% din cifra de afaceri.

Măștile de protecție, preț colosal peste noapte! Cât a ajuns să coste o bucată! „Este inuman ce se întâmplă”

Potrivit lui Bogdan Chirițoiu, președinte Consiliul Concurenței, la ora actuală cererea de echipamente medicale de protecție, respectiv măști medicale, este foarte mare, iar producătorii nu reușesc să acopere solicitările.

„În același timp, însă, nu este normal ca unele companii să profite de această situație și să crească prețurile nejustificat. Ca urmare, investigăm comportamentul companiilor care comercializează produse şi echipamente de protecție din domeniul sănătății și securității în muncă, în contextul majorării excesive a prețurilor acestora.Dacă vom constata încălcarea regulilor de concurenţă, așa cum știți, companiile implicate riscă amenzi care pot ajunge până la 10% din cifra de afaceri”, a declarat președintele Consiliului Concurenței.

Teama de coronavirus a dus românii în supermarketuri. Se cumpără ca de sărbători! Cele mai căutate sunt produsele neperisabile

Bolnavi de coronavirus, ascunși în secret de autoritățile române?! Reacția lui Raed Arafat... Imagini apocaliptice, surprinse în magazinele din România! Ce au ajuns să facă oamenii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x