Antena Căutare

Comper 2019, Etapa a II-a începe! Modele de subiecte Română și Matematică

Comper 2019, Etapa a II-a, începe pe 22 martie! Modele de subiecte și ce trebuie să știe elevii care vor susține etapa a II-a a concursului Comper.

Comper 2019, Etapa a II-a începe! Modele de subiecte Română și Matematică
comper 2019 etapa 2

Comper 2019, Etapa a II-a, începe pe 15 martie la Limba Română și pe 22 Martie la Matematică. Află pe a1.ro, modele de subiecte la Limba Română și Matematică, clasa pregătitoare - clasa a VIII-a.

Etapa I a concursului Comper s-a finalizat în luna ianuarie, pe 18, respetctiv 28 ianuarie 2019. Urmează alte două etape: Etapa II-a și Etapa Națională.

Comper 2019. Subiecte, bareme Etapa I și ce trebuie să știți

Comper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știți

Așadar, Etapa a II a concursului Comper continuă cu Limba și Literatura Română, pe data de 15 martie 2019 și cu proba la Matematică, programată pentru 22 martie 2019.

Comper 2019. Etapa Națională este prevăzută pentru scris- doar clasele I-VIII:
Limbă și literatură română pe 24 MAI 2019, iar la Matematică pe 31 MAI 2019.

Comper 2019, Etapa a II-a Subiecte Limba Română

Clasa Pregătitoare

Clasa I

Clasă a II-a

Clasa a III-a

Clasa a IV-a

Clasa a V-a

Clasa a VI-a

Clasa a VII-a

Clasa a VIII-a

Comper 2019. Etapa a II-a Subiecte Matematică

Clasa Prgătitoare

Clasa a I

Clasa a II-a

Clasa a III-a

Clasa a IV-a

Clasa a V-a

Clasa a VI-a

Clasa a VII-a

Clasa a VIII-a

Ce este comper

Comper este cel mai mare concurs școlar fără taxă de participare, pentru elevii de la clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a.

Copiii vor completa fișe de activități integrale, cu 9 itemi, care corespund nivelului de programă corespunzător fiecarui an și semestru.

Subiectele concursului Comper au câte 18 întrebări, iar testele sunt structurate oe două nivele de învățare - diferențiată și progresivă.

Nivelul Standard are 16 întrebări - cu un grad mediu de dificultate, iar nielul Execelntă are 2 întrebări,cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare

După încheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intră pe site-ul www.concursurilecomper.ro în contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obținute de elevi, accesând pagină Adăugare punctaje elevi corespunzătoare concursului susținut, ediției și etapei curente.

Fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor de la clasă pregătitoare în termen de maxim 10 zile de la data desfăsurarii concursului.

Neintroducerea rezultatelor elevilor face imposibilă descărcarea diplomelor elevilor, precum și a adeverințelor și diplomelor de participare la concurs pentru mentori și celelalte cadre didactice organizatoare.

Momentul în care un mire își pălmuiește mireasa chiar în timpul nunții, de față cu invitații! Ce l-a scos din minte pe b... Ziua Femeii 2019. Cele mai frumoase mesaje de dragoste, de 8 martie, pentru femeia iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x