Antena Căutare

Comper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știți

Comper 2019 Etapa I Matematică a avut loc azi! Subiecte, bareme și ce trebuie să știți.

Comper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știți Galerie
Concursurile Comper

Comper 2019 Etapa I Matematică a avut loc azi! Subiecte, bareme și ce trebuie să știți.

Concirsul Comper la Matematică din Etapa I s-a desfășurat luni, 28 ianuarie 2019, conform Calendarului Concursurilor Nationale scolare fara finantare M.E.N. aprobat prin OMEN.

Rezultate Comper 2019. Când se afișează și ce trebuie să știe elevii

Comper 2019 Matematica. Elevii participanți la concursurile Comper aparțin claselor I-VIII din unitățile de învățământ preuniversitar de stat și private din țară, din mediul urban și rural și din alte țări în care se predă în limbă română.

Concursul Comper este de tip grilă, iar subiectele vor fi disponibile pe site-ul Comper.

Comper 2019 Matematică. În cadrul Concursului Comper elevii completează o fișa de activități integrate (inter- și transdisciplinare), cu 9 itemi formulați în așa fel încât să corespundă din punct de vedere al curriculum-ului clasei pregătitoare, precum și nivelului de programă corespunzător fiecărui semestru.

Comper 2019, MatematicăComper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știțiComper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știți Etapa I. Subiecte

Subiectele expuse mai sus fac parte din ediția trecută a concursului Comper. Cele din ediția 2019 vor fi expuse pe site-ul Concursurile Comper, îndată ce vor fi disponibile.

Comper 2019 Subiecte Limba Română 2019

Clasa Pregatitoare

Clasa I

Clasa a II-a

Clasa a III-a

Clasa a IV-a

Clasa a V-a

Clasa a VI-a

Clasa a VII-a

Clasa a VIII-a

Ce este comper

Comper este cel mai mare concurs școlar fără taxă de participare, pentru elevii de la clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a.

Copiii vor completa fișe de activități integrale, cu 9 itemi, care corespund nivelului de programă corespunzător fiecarui an și semestru.

Subiectele concursului Comper au câte 18 întrebări, iar testele sunt structurate oe două nivele de învățare - diferențiată și progresivă.

Nivelul Standard are 16 întrebări - cu un grad mediu de dificultate, iar nielul Execelntă are 2 întrebări,cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare

După încheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intră pe site-ul www.concursurilecomper.ro în contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obținute de elevi, accesând pagină Adăugare punctaje elevi corespunzătoare concursului susținut, ediției și etapei curente.

Fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor de la clasă pregătitoare în termen de maxim 10 zile de la data desfăsurarii concursului.

Elevii au primit vestea! Ce se întâmplă cu școala în perioada următoare... Caz scandalos la un spital din Sinaia! Medicii ar fi uitat un tifon în corpul unei fetițe de 11 ani pe care au operat-o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x