Antena Căutare

Comper 2019, Etapa 2, începe azi! Subiecte și tot ce trebuie să știi

Comper 2019, Etapa 2, începe azi! Subiecte și tot ce trebuie să știi. Elevii claselor pregătitare și până la a VIII-a susțin astăzi concursul Comper la Limba și Literatura Română, din etapa a II-a.

Comper 2019, Etapa 2, începe azi! Subiecte și tot ce trebuie să știi
comper 2019

Comper 2019, Etapa 2, începe azi! Subiecte și tot ce trebuie să știi. Elevii claselor pregătitare și până la a VIII-a susțin astăzi concursul Comper la Limba și Literatura Română, din etapa a II-a.

Comper 2019. Vineri, 15 martie, elevii susțin concursul Comper. Prima etapă a concursului s-a finalizat în luna ianuarie, pe 18, respetctiv 28 ianuarie 2019. Cei care reușesc să treacă de etapa a II-a vor merge la Etapa Națională.

Etapa a II-a a concursului Comper va continua cu proba la matematică, pe 22 martie 2019.

Așa cum este prevăzut concursul, urmează alte două etape: Etapa II-a și Etapa Națională.

Comper 2019. Subiecte, bareme Etapa I și ce trebuie să știți

Comper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știți

Comper 2019. Etapa Națională este prevăzută pentru scris- doar clasele I-VIII:
Limbă și literatură română pe 24 MAI 2019, iar la Matematică, pe 31 MAI 2019.

Comper 2019. Etapa a II-a Programa concursului

Comper 2019 a început vineri, 18 ianuarie 2019. Subiecte, bareme și ce trebuie să știți.

Elaborarea subiectelor s-a făcut în conformitate cu programa școlară și numai pentru ce s-a predat până în data de 10 martie 2019.

Clasa Pregătitoare

Clasa I

Clasă a II-a

Clasa a III-a

Clasa a IV-a

Clasa a V-a

Clasa a VI-a

Clasa a VII-a

Clasa a VIII-a

Ce este comper

Comper este cel mai mare concurs școlar fără taxă de participare, pentru elevii de la clasa pregătitoare și până la clasa a VIII-a.

Copiii vor completa fișe de activități integrale, cu 9 itemi, care corespund nivelului de programă corespunzător fiecarui an și semestru.

Subiectele concursului Comper au câte 18 întrebări, iar testele sunt structurate oe două nivele de învățare - diferențiată și progresivă.

Nivelul Standard are 16 întrebări - cu un grad mediu de dificultate, iar nielul Execelntă are 2 întrebări,cu grad de dificultate specific olimpiadelor școlare

După încheierea procesului de evaluare, fiecare mentor va intră pe site-ul www.concursurilecomper.ro în contul propriu, unde va putea introduce rezultatele obținute de elevi, accesând pagină Adăugare punctaje elevi corespunzătoare concursului susținut, ediției și etapei curente.

Fiecare mentor trebuie să introducă rezultatele elevilor de la clasă pregătitoare în termen de maxim 10 zile de la data desfăsurarii concursului.

Episcopia Hușilor, prima reacție după condamnarea preoților acuzați de șantaj cu imagini indecente: „Deoarece ne aflăm î... Mesaj pentru politicieni, transmis de o elevă din Reșița, devenit viral: "Apa de băut trebuie deja cumpărată. Ne în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x