Antena Căutare

Elevii au primit vestea! Ce se întâmplă cu școala în perioada următoare

Vestea momentului pentru elevii români! Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut un anunț extrem de important și a explicat ce se întâmplă în perioada următoare cu școlile!

Vestea momentului pentru elevii români! Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a făcut un anunț extrem de important și a explicat ce se întâmplă în perioada următoare cu școlile!

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a declarat că şcolile nu vor fi închise săptămâna viitoare, având în vedere că este final de semestru şi se încheie situaţiile şcolare.

"Se duc la şcoală, pentru că săptămâna care începe mâine este ultima săptămână din semestru. Ca urmare, se încheie situaţiile şcolare şi noi nu putem bulversa încheierea semestrului. Îi invit pe toţi colegii profesori, îi invit pe părinţi şi pe copii să se pregătească pentru ziua de mâine, este o zi de şcoală şi va fi toată săptămâna, ultima săptămână din acest semestru, după care urmează o săptămână de vacanţă", a declarat Ecaterina Andronescu duminică, la Antena 3.

Ministrul Educaţiei a precizat, în contextul răspândirii infecţiilor respiratorii, că "triajul, în fiecare dimineaţă, este foarte serios făcut în fiecare şcoală".

"Şi lucrul acesta îmi dă un gram de linişte", a afirmat Andronescu.

Ministrul i-a sfătuit pe părinţi să-i ducă pe copii mai întâi la medic dacă suspectează că aceştia prezintă simptome de gripă sau răceală. "Să nu-i ducă la şcoală dacă consideră că sunt suspectaţi, să-i ducă la medic întâi şi întâi şi după aceea medicul să decidă ce trebuie să facă copilul", a mai spus Andronescu.

Sursa: Agerpres

Tragedie fără margini! O fetiță de 14 ani și-a pus capăt zilele din cauza colegilor: ,,Când voi pleca, agresiunea între ... Comper 2019 Etapa I Matematică Subiecte, bareme și ce trebuie să știți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x