Antena Căutare

Fane Risipițeanu, complicele lui Dincă, le-a cerut judecătorilor să-l țină la închisoare, pentru că acasă nu are bani de trăit

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, potrivit încheierii pronunţate vineri, la Tribunalul Olt, unde cei doi au avut termen privind verificarea măsurilor preventive, măsura putând fi contestată în 48 de ore de la comunicare.

Fane Risipițeanu, complicele lui Dincă, le-a cerut judecătorilor să-l țină la închisoare, pentru că acasă nu are bani de trăit
Ștefan Risipițeanu, complicele lui Gheorghe Dincă, în cazul Caracal

Potrivit unei informații pe surse, obținută de Antena 3, Fane Risipițeanu le-ar fi cerut judecătorilor să nu-l lase în libertate, pentru că nu are bani ca să trăiască în libertate.

Conform unui comunicat al Tribunalului Olt, postat vineri pe pagina instanţei, pe 15 ianuarie a fost înregistrat, la această instanţă, rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Citește și:

Avocatul lui Gheorghe Dincă a cerut reducerea numărului de infracțiuni: ”Nu există probe!”

Judecătorii au respind măsura arestului la domiciliu pentru Dincă și complicele lui

"Prin încheierea pronunţată în camera de consiliu s-a dispus: 'Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpatul R. Ş.. (...) constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive cu privire la inculpaţii D.G. şi R.Ş. (...) menţine măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpaţi. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare'", se arată în comunicatul Tribunalului Olt.

Gheorghe Dincă, trimis în judecată pentru uciderea celor două fete

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal şi a fost trimis în judecată, de către procurorii DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat şi profanarea de cadavre. Risipiţeanu a fost trimis în judecată pentru viol.

Tribunalul Olt este şi instanţa care ar urma să judece pe fond dosarul cauzei.

RAPORT: Autorităţile au capturat peste 150 de milioane de ţigarete în 2019, mai mult cu peste 40% faţă de anul precedent... Virusul din China alertează autoritățile române. Cum evoluează virusul și de ce ar trebui să ne îngrijorăm...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x