Antena Căutare

Concert de muzică clasică, în mijlocul unei păduri din Oradea

Aer curat, liniştea pădurii plus concert de muzică clasică. Combinaţia ideală pentru relaxarea de sfârşit de săptămână. Şi chiar aşa este dacă judecăm după numărul celor care au ales să facă asta. 300 de oameni mai exact. Toţi s-au strâns la marginea oraşului, în Oradea.

Aer curat, liniştea pădurii plus concert de muzică clasică. Combinaţia ideală pentru relaxarea de sfârşit de săptămână. Şi chiar aşa este dacă judecăm după numărul celor care au ales să facă asta. 300 de oameni mai exact. Toţi s-au strâns la marginea oraşului, în Oradea. Şi nu s-au mai lăsat duşi de acolo.

Sunt participanţi din partea noastră, participă Filarmonica de la Oradea şi Liceul de Artă din Oradea, restul sunt muzicanţi să zic aşa, interpreţi din Ungaria. De acolo, din Ungaria, a ajuns şi la noi acest eveniment. "Cântă Pădurea" se numeşte şi a ajuns deja la a patra ediţie. românească.

Şi nu doar atât. Pe lângă concerte în aer liber, spectatorii au avut parte şi de prezentări de produse locale, jocuri tradiţionale şi ateliere meşteşugăreşti

Singurii care vor avea acces la probele ADN recoltate de la mama Luizei vor fi cei de la FBI... Câinele erou! A murit protejându-și stăpânii de un șarpe veninos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x