Antena Căutare

Condiții excepționale pentru redeschiderea școlilor! Cum arată sălile de clasă - VIDEO

Şcolile din Buzău se pregătesc să îşi redeschidă clasele pentru pregătirea, dar şi pentru susţinerea examenelor naţionale. Elevii vor intra pe un traseu special, iar la uşă vor fi întâmpinaţi de asistentul medical, care le va lua temperatura şi le va distribui măşti de protecţie.

„Ne-am pregătit cu panouri individuale fixate pe bănci de plexiglas în aşa fel încât copilul să fie protejat. Copiii vor primi zilnic două măşti, una va fi folosită în timpul pregătirii şi al examenului, cealaltă o vor primi la plecare”, a spus Nicoleta Sarafoleanu, director al unei școli din Buzău.

„Dezinfectanţi am lăsat şi în clasă, şi toaletele sunt prevăzute cu hârtie igienică, săpun lichid, dezinfectant de mâini”, a spus și Monica Boancă, asistent dispensar şcolar.

Bacalaureat 2020. Calendarul a fost modificat! Schimbările ce au fost făcute, din cauza pandemiei de coronavirus. Cum arăta inițial

Intrarea şi ieşirea în şcoală se vor face pe trasee diferite, pentru a evita aglomeraţia. Ajunşi în clase, copiii vor fi organizaţi în grupe zece. După plecarea elevilor, fiecare sală de clasă va fi curăţată, iar mai apoi dezinfectată cu soluţiile speciale, dar şi cu o lampă cu raze ultraviolete.

S-a aflat! Cât durează imunitatea la COVID-19. O echipă de cercetători: „Este alarmant!”

Directorii şcolilor spun că pot asigura măsuri de siguranţă pentru elevi în condiţiile în care vin la şcoală doar cei din clasele terminale.

Un eventual nou val epidemic în septembrie, însă, ar face imposibile măsurile de distanţare pentru toţi elevii.

Bacalaureat 2020. Calendarul a fost modificat! Schimbările ce au fost făcute, din cauza pandemiei de coronavirus. Cum ar... Ce se va întâmpla în România după 1 iunie. Ministrul Sănătății, noi lămuriri: ”Ne gândim și la deschiderea plajelor!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x