Căutare Live

S-a aflat! Cât durează imunitatea la COVID-19. O echipă de cercetători: „Este alarmant!”

Imunitatea la reinfectarea cu noul coronavirus (COVID-19) ar avea o durată „alarmantă”, după cum susține o echipă de cercetători de la Universitatea din Amsterdam.

Cât durează imunitatea la COVID-19. O echipă de cercetători: „Este alarmant!”

Hepta

Potrivit acestor cercetători, pacienţii care dezvoltă anticorpi împotriva noului coronavirus ar putea fi imuni pentru aproximativ lase luni.

Specialiștii își bazează afirmația pe un stiu pe care l-au făcut, cu un eșantion de 10 pacienţi, bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 40 de ani.

Cercetătorii susțin că au descoperit, astfel, „o durată alarmant de scurtă a imunităţii la coronavirusuri".

Se schimbă tot! Cât mai durează, de fapt, pandemia de coronavirus, și când va lovi valul 2 de COVID-19! Avertisment de la OMS! „Trebuie să fim conștienți”

Aceştia mai spun că cele patru tulpini ale coronavirusurilor umani sunt diferite din punct de vedere biologic şi „au foarte puţin în comun în afară de faptul că provoacă gripă" potrivit Mediafax.

Locul de unde ar putea izbucni următoarea pandemie, după cea de coronavirus, dezvăluit! Specialist: „Ar fi bine să nu ne forțăm norocul!”

Această descoperire a experţilor din Olanda pune la îndoială valabilitatea ideii introducerii paşapoartelor biologice, care să ateste imunizarea unui pacient.

În Țările de Jos, au fost raportate, până la momentul transmiterii acestei știri, 45.445 de cazuri de coronavirus, și 5.830 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cum se va manifesta al doilea val de COVID-19 în România? Medicul Adrian Marinescu, veștile pe care le așteptam: „Ar tre...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri