Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

S-a aflat! Cât durează imunitatea la COVID-19. O echipă de cercetători: „Este alarmant!”

Imunitatea la reinfectarea cu noul coronavirus (COVID-19) ar avea o durată „alarmantă”, după cum susține o echipă de cercetători de la Universitatea din Amsterdam.

Cât durează imunitatea la COVID-19. O echipă de cercetători: „Este alarmant!”

Hepta

Potrivit acestor cercetători, pacienţii care dezvoltă anticorpi împotriva noului coronavirus ar putea fi imuni pentru aproximativ lase luni.

Specialiștii își bazează afirmația pe un stiu pe care l-au făcut, cu un eșantion de 10 pacienţi, bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 40 de ani.

Cercetătorii susțin că au descoperit, astfel, „o durată alarmant de scurtă a imunităţii la coronavirusuri".

Se schimbă tot! Cât mai durează, de fapt, pandemia de coronavirus, și când va lovi valul 2 de COVID-19! Avertisment de la OMS! „Trebuie să fim conștienți”

Aceştia mai spun că cele patru tulpini ale coronavirusurilor umani sunt diferite din punct de vedere biologic şi „au foarte puţin în comun în afară de faptul că provoacă gripă" potrivit Mediafax.

Locul de unde ar putea izbucni următoarea pandemie, după cea de coronavirus, dezvăluit! Specialist: „Ar fi bine să nu ne forțăm norocul!”

Această descoperire a experţilor din Olanda pune la îndoială valabilitatea ideii introducerii paşapoartelor biologice, care să ateste imunizarea unui pacient.

În Țările de Jos, au fost raportate, până la momentul transmiterii acestei știri, 45.445 de cazuri de coronavirus, și 5.830 de decese în rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19.

Recomandari