Antena Căutare

Conducerea maternitatii Bucur a fost demisa din cauza medicului care a cerut mita

Conducerea maternitatii Bucur a fost demisa, iar medicul care a cerut 700 de lei mita pentru a face o cezariana va fi pensionat mai repede. Consiliul de administratie al maternitatii a decis desfacerea contractului de munca al doctorului pentru ca acesta a facut de rusine corpul medical al spitalului.

Alexandru Ciocalteu, directorul spitalului Sf. Ioan, in subordinea caruia se afla maternitatea Bucur, a mai avut un motiv sa demita conducerea. Medicul s-a enervat teribil atunci cand a vazut ca angajatii maternitatii au lipit un afis in care cer respect din partea pacientilor. Afisul a fost lipit imediat dupa ce medicul Conea a fost prins in flagrant luand mita.

Acesta a cerut 700 de lei de la sotul unei femei careia urma sa i se faca o operatie de cezariana. Initial, doctorul refuzase suma de 300 de lei, pe motiv ca este prea mica. Acum, se urmareste urgentarea dosarului de pensionare a doctorului Conea.

Canicula a cuprins sudul si vestul Europei. Urmeaza Romania... Fermele ecologice, salvarea agricultorilor pe timp de seceta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x