Antena Căutare

Constanta: La 19 ani, spunea ca e medic neurolog si oferea consultatii on-line contra cost

Un tanar de 19 ani din Constanta a gasit o modalitate "ingenioasa" de a face bani. El s-a dat drept medic si oferea contra cost consultatii si tratamente pentru afectiuni neurologice, pe internet. Asa a reusit sa pacaleasca o multime de oameni.

Tanarul a creat mai multe site-uri pe care se dadea drept medic neurolog, sub numele de Fieraru Sorin. Astfel, in perioada iunie 2011 - iulie 2012, a reusit sa pacaleasca mai multi oameni care apelau la serviciile sale platind anumite sume de bani.

Totusi, ofiterii de la Crima Organizata din Mehedinti au reusit sa ii dea de urma si l-au retinut pe impostor.

Ofiterii au descins la locuinta tanarului de unde au ridicat pentru cercetari un laptop, un hard-disk, mai multe foi de observatie pentru pacienti, chitante si facturi, retete medicale dar si o parafa falsa.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de infractiuni de frauda informatica, procurorii DIICOT urmand sa inainteze judecatorilor o propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.


Sapte militari au fost raniti, dupa ce autocamionul in care se aflau a intrat intr-un gard... Tulcea: Taranii sunt revoltati ca nu si-au primit graul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x