Antena Căutare

Constanta: Masini vandalizate in parcare. Pagubele se ridica la 10.000 de lei

Agentii de la o sectie de politie din Constanta sunt, de cateva zile, in alerta! Ei cauta un individ sau un grup de indivizi care vandalizeaza masinile dintr-un cartier din oras. Proprietarii banuiesc ca vinovat este un vecin, nemultumit ca soferii parcheaza in zona.

Ultimul pagubit care a depus plangere la politie si-a gasit bolidul distrus in parcarea din fata clubului sportiv unde antreneaza cativa copii. De aceasta data, vinovatul a facut pagube mult mai mari. Nu s-a mai multumit doar sa taie cauciucurile.

La fel ca el, si alti proprietari din zona au mers, rand pe rand, la politie. Au depus o plangere din aceleasi motive.

“Am fost sesizati despre faptul ca persoane necunoscutea au distrus mai multe autovechicule prin taierea de anvelope”, confirma Carmen Serbanescu, purtatorul de cuvant al IPJ Constanta.

Oamenii cred ca vinovat ar fi un locatar din zona, nemultumit ca mai multi soferi parcheaza pe locurile lor. Ei nu exclud, insa, nici varianta ca totul sa fie fost pus la cale de un grup de teribilisti care tot fac probleme prin cartier.

Cand va fi gasit, faptasul va trebui sa plateasca pentru toate pagubele produse, care se ridica la peste 10.000 de lei.

sursa foto: 123nynews.com

Teribilism imbibat cu alcool: Doi tineri din Dej, raniti intr-un accident, dupa s-au rasturnat cu masina... Portul Tulcea, blocat timp de cateva ore, din cauza unei amenintari cu bomba...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x