Antena Căutare

Portul Tulcea, blocat timp de cateva ore, din cauza unei amenintari cu bomba

Stare de alerta, ieri, la capitania portului Tulcea! Cladirea insitutiei a fost evacuata dupa ce un apel la 112 a anuntat existenta unei bombe in imobil. Politistii, jandarmii, dar si mai multe echipe de pirotehnisti au periat metru cu metru zona. Fara niciun rezultat, insa. Totul a fost doar o gluma proasta.

O gluma proasta care a paralizat portul Tulcea pret de cateva ore. Jandarmi, politisti si trupe anitero s-au mobilizat sa caute explozibilul. Mai intai, au fost evacuati toti angajatii, ca sa se asigure perimetrul.

Apelul a anuntat ca bomba este intr-o cladire situata pe faleza municipiului, acolo unde se afla, totodata, si sediul Capitaniei Zonale Tulcea. Cum faleza a fost complet imprejmuita, mai multi oameni care voiau sa treaca Dunarea cu bacul ca sa ajunga acasa, au ramas blocati in oras.

Dupa mai bine de o ora si jumatate de cautari, echipele de interventie si-au dat seama ca au raspuns unui apel fals. Au gasit si un suspect, o femeie de 34 de ani, angajata a barbatului care detine si cladirea in care s-a anuntat ca exista bomba.

Femeia este cercetata acum pentru savarsirea infractiunii de amenintare cu bomba asupra unei persoane sau asupra unei institutii.

Constanta: Masini vandalizate in parcare. Pagubele se ridica la 10.000 de lei... Taximetrist sau urmarit international? Un sofer de taxi din Bucuresti a ajuns in arestul Politiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x