Antena Căutare

Constanta: Un hot a fost prins in timp ce fura patru tone de motorina

A crezut ca da lovitura vietii lui, dar a cazut in plasa politistilor. Un tanar de 26 de ani a fost prins in flagrant, in timp ce fura combustibil din incinta unei firme constantene. Avea un ajutor pretios: un angajat al companiei de la care fura.

Furtul a fost planificat in cele mai mici detalii. Barbatul a stiut exact unde sa intepe magistrala care transporta motorina. A atasat apoi un furtun de plastic lung de 80 de metri. Si s-a pus pe treaba. Doar ca planul i-a fost zadarnicit inainte de final. Complice i-a fost un angajat al companiei de la care fura. I-a dat toate informatiile, inclusiv cand e paza mai slaba in zona. Un lucru i-a scapat totusi. Actiunea politistilor.

Patru mii de litri de motorina voia sa fure barbatul. Cand l-au oprit politistii, scosese deja 1.000. O parte a ajuns direct in rezervorul masinii complicelui.
Cele doua autoturisme si motorina sustrasa au fost confiscate. Barbatul de 26 de ani este cercetat pentru furt calificat si a fost arestat pentru 29 de zile. Nici complicele lui nu va scapa basma curata.

Scoala de groaza in Vrancea: Copiii vor invata in trei schimburi, din lipsa salilor de clasa!... Scandal la RATB, intre conducere si sindicalisti. Soferii sunt acuzati ca fura combustibil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x