Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30iUmor Sezonul 10

Imagini inedite! Containerele pregătite pentru tratarea bolnavilor de Covid-19 au devenit adăpost pentru oamenii străzii

Spaţiile de cazare folosite în lupta împotriva Covid-19, din Timişoara, au devenit casă pentru oamenii străzii. Zeci de persoane fără adăpost au fost primite temporat în spațiile pregătite inițial pentru tratarea bolnavilor infectați cu coronavirus.

Containerele Covid-19 au devenit adăpost pentru oamenii străzii

Captură video Antena 3

Cele 20 de containere au fost folosite ca spații de carantină de la începutul pandemiei. Imediat ce au fost ridicate restricţiile, autorităţile locale au luat decizia ca acestea să fie folosite de persoanele fără adăpost, notează Antena 3.

Citește și: Încă un focar de coronavirus descoperit în România

Persoanele fără adăpost beneficiază acolo de toate condiţiile pentru un trai decent, dar şi de protecţie împotriva coronavirusului. Containerele ar urma să fie folosite în acest scop până la sfârşitul anului.

Numărul cazurilor noi de Covid-19 rămâne constant în România

Numărul cazurilor confirmate de coronavirus din România a urcat miercuri la 19.669, după raportarea a 152 infecții noi. Bilanțul deceselor este de 1.288.

Citește si: Chinezii au recunoscut, în sfârșit! COVID-19 n-a avut nicio legătură cu piața din Wuhan: „Este cel mai eficient bio-terorist”

Până astăzi, 3 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19669 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13800 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 162 de pacienți.

Recomandari