Antena Căutare

Continuarea filmului "Venom" va fi regizată de către Andy Serkis

Andy Serkis va regiza pentru Sony "Venom 2", o continuare a succesului de box office de anul trecut cu supereroul interpretat de Tom Hardy, scrie Variety.

Serkis s-a aflat printre cineaştii aleşi să conducă filmările la "Venom" partea a doua, un grup care i-a inclus pe Travis Knight ("Bumblebee") şi Rupert Wyatt ("Rise of the Planet of the Apes").

Ruben Fleischer a regizat primul film din serie în 2018, dar nu se alătură proiectului pentru că se află în postproducţie în studio pentru "Zombieland: Double Tap".

Sony speră să înceapă filmările la "Venom 2" în toamnă.

Kelly Marcel, cunoscută pentru „Saving Mr. Banks” (2013) a scris scenariul.

„Venom”, din distribuţia căruia au făcut parte Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson, a generat încasări globale de 855 de milioane de dolari.

Serkis a regizat „Mowgli: Legend of the Jungle” şi „Breathe”, iar Wyatt semnează, între altele, „Rise of the Planet of the Apes” şi „Captive State”.

Sursa : news.ro

Șocant! Un pensionar din Mehedinți și-a înjunghiat vecina, enervat de gălăgia făcută de copiii acesteia... Descriere-şoc a camerei în care a fost Alexandra: „Miroase a cadavru peste tot! Iese din pereți, din subsol, din pământ....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x