Antena Căutare

Copii torturati de asistenta maternala: Au avut rani pana la os

O fetita de 5 ani si fratele ei de 10 ani au ajuns la spital cu rani ingrozitoare dupa ce au fost chinuiti de asistenta maternala care ii avea in grija. Femeia a fost retinuta pentru tentativa de omor deosebit de grav, iar sotul ei pentru complicitate, la doi ani dupa drama copiilor.



Copiii au fost internati la Spitalul Grigore Alexandrescu cu rani pana la os. Medicii care au avut grija de copii sustin ca fetita, in varsta de numai 5 ani, a fost la un pas de moarte, din cauza ranilor extrem de grave pe corp.

Asistenta maternala, sotul acesteia, dar si doi angajati de la Protectia Copilului Ilfov sunt trasi acum la raspundere. Toti patru au fost retinuti de politie.

Anchetatorii sustin ca angajatii de la Protectia Copilului Ilfov nu au mers niciodata acasa la asistentul maternal sa vada cum traiesc copiii.

Cei doi frati sunt, in prezent, sanatosi si se afla in grija unei alte familii.

In urma cu trei ani, cazul unui copil torturat de asistenta maternala a socat intreaga Romanie. Baietelul de patru ani din Bristrita a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost maltratat chiar de femeia care trebui sa-i fie ca o mama. Micutul a fost ars cu tigara, avea o ureche taiata si organele genitale ciopartite cu foarfeca.

Foto: thelaststraw.wordpress.com

Zece persoane, retinute in dosarul traficantilor de masini de lux... Fonduri europene pentru concediatii de la Nokia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x