Antena Căutare

Copiii arși de vii vor fi înmormântați împreună. Mama continuă să facă declarații uluitoare: "Recunosc, pentru nişte amărâţi de bani mi-am pierdut puii"

Patru copii. Alexandra avea 6 ani, Andrei 4 ani, Antonia doi ani, iar Adrian avea doar patru luni. Săptămâna trecută, toţi au avut o soartă cruntă: au ars de vii în casă. Trupurile neînsufleţite au fost depuse la capela cimitirului din localitatea Recaş, acolo unde mama are câteva rude. Între timp, medicii legişti au stabilit cauza morţii.

"Vina mi-o asum. Sunt în stare sã-mi asum vina pentru tot ce s-a întâmplat, recunosc. Pentru nişte amărâţi de bani mi-am pierdut copiii", spune mama celor mici, despre care vecinii susțin că obișnuia să-i neglijeze și să consume alcool în exces.

Cauza morţii celor patru copilaşi a fost carbonizarea, ceea ce însemnă că au fost supuse acţiunii flăcării părţile componente ale organismelor.

Devastată a fost şi încăperea în care se aflau cei patru copilaşi în momentul în care a izbucnit focul. Camera în care dormeau, în paturi suprapuse, era încălzită cu o sobă cu lemne care avea hornul defect. Aceasta a fost, de altfel, şi cauza incendiului. Imaginile surprinse după tragedie sunt înfiorătoare.

Fratele cel mare, de 14 ani, care a supraviețuit, este marcat de tragedie

Drama l-a marcat pentru totdeauna pe fiul cel mare al femeii, în vârstă de 14 ani. Băiatul fusese lăsat pe post de dădacă pentru cei 4 fraţi ai săi, iar în momentul când dormitorul a luat foc, se afla în altă încăpere. Acum, se recuperează cu greu în spital.

Înmormântarea celor 4 frați va avea loc mâine după amiază.

Ministerul Justiţiei, aşteptat să anunţe rezultatele procedurii pentru desemnarea procurorului general şi a procurorilor... Alertă în România! Se înmulţesc îngrijorător cazurile de gripă. În ultimele zile au fost diagnosticate sute de persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x