Antena Căutare

Încă un focar de coronavirus?! Copiii cu rujeolă, depistați pozitiv pentru coronavirus. Aproape 100 de persoane au fost plasate în izolare la domiciliu

Situație dramatică în comuna Viișoara, județul Cluj, unde patru copii, bolnavi de rujeolă, au fost depistați pozitiv pentru coronavirus. Alți aproape 100 de oameni au fost izolați la domiciliu. 

Încă un focar de coronavirus?! Copiii cu rujeolă, depistați pozitiv pentru coronavirus. Aproape 100 de persoane au fost plasate în izolare la domiciliu

Copiii infectați cu COVID-19 și rujeolă au vârste cuprinse între 3 și 11 ani, iar imediat după confirmarea cazurilor, autoritățile au început o anchetă epidemiologică în localitate. De asemenea, contacții direcți ai copiilor au fost testați și sunt negativi.

Bacalaureat și Evaluare Națională 2020. Ce se va întâmpla cu elevii cu temperatură de peste 37,3, în ziua examenului

”Am fost la Viișoara împreună cu inspectorul-șef al IPJ și cu primarul, am avut o discuție privind măsurile pe care le-am luat pe izolare la domiciliu a comunității din care fac parte cei patru copii depistați pozitiv cu rujeolă și COVID. Am impus acolo măsura monitorizării cu strictețe a izolării la domiciliu prin filtre amplasate la intrarea în comunitatea respectivă. În măsura în care va fi nevoie, vor fi sprijiniți cu cele necesare traiului de către primarul comunei Viișoara și de către oameni de bine. Cei patru copii sunt în prezent internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca”, a declarat prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean.

Semnal de alarmă, de la cercetători! Una dintre principalele măsuri pentru împiedicarea răspândirii COVID-19, ineficientă! „OMS greșește!”

Câți români au fost infectați cu noul coronavirus în România

În România au fost confirmate, până acum, 18.594 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 1.227 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Cum va arăta ieșirea la terase după 1 iunie și care este data la care am putea scăpa integral de restricții: ”Ne-am pute... „N-am crezut că mă voi bucura să-mi văd puiul plângând!”. Un asistent SMURD, trimis întâmplător să-și salveze propriul f...
Ora de vară 2023. Ce decizie a luat Comisia Europeană
Trecerea la ora de vară 2023 se face pe data de 26 martie. Totuși, foarte multe țări din...
Horoscopul zilei de 22 martie 2023. Racii se vor face remarcați. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 martie 2023 spune că Racii dau dovadă de putere și perseverență...
Parteneri
Dovlecei umpluți cu legume și cușcuș. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x