Căutare Live

„Stai pe oliţă, că îţi întorc capul la spate, nespălată nesimțită!”. O mamă din Neamț a ascuns un reportofon la creșa fiicei sale, iar ce a descoperit a oripilat-o! Ce le făcea o angajată copiilor

O înregistrare scandaloasă de la o creșă din Piatra Neamț a fost publicată de mama unei fetițe de doi ani. Femeia și-a trimis fiica la creșă cu un dispozitiv de înregistrat ascuns în ghiozdan, ca să afle de ce copila plângea de fiecare dată când mergea acolo. Ceea ce a descoperit a oripilat-o.

O angajată a unei creșe din Piatra Neamț, înregistrată în timp ce vorbea urât și bătea copiii. Ilustrație.

Înregistrările de la creşa din Piatra Neamţ au fost făcute în luna octombrie. Pe acestea, se aude cum o angajată a creșei din Piatra Neamţ vorbea urât cu copiii şi chiar îi bătea.

„Am pus un dispozitiv de înregistrat în ghiozdănelul fetiţei, în urma comportamentului ei. Avea o lună şi jumătate de când mergea la creşă şi la propriu o băgam cu forţa în clasă, plângea. Pe 22 mi-a zis că doamna a închis-o în baie şi a agresat-o, pe 23 am pus a doua oară dispozitivul în ghiozdanul ei şi seara am ascultat”, a declarat mama fetiței de doi ani, care a făcut descoperirea, potrivit Mediafax.

„Pe 23 am ascultat toate înregistrările. Am înnebunit pur şi simplu. Să îţi auzi copilul cum imploră să fie luat în braţe... Îi spunea «Taci din gură, că ai sa te duci tu acasă», «Stai pe oliţă că îţi întorc capul la spate». Folosea cuvinte de genul «nespălată, nesimţită». Am ascultat cât poate o mamă să asculte dintr-o înregistrare în care se aude cum copilul ei este bătut”, a povestit mama fetiţei.

Pe 24 octombrie, femeia s-a dus la creşă pentru a le prezenta situaţia celor din conducere.

„În primă instanţă, când m-am dus să spun ce se întâmplă, nu a recunoscut nimeni, «La noi în creşă nu există aşa ceva!». Am dat play la înregistrări şi s-au făcut verde şi mov la faţă. Singura care a luat atitutine a fost Ana Maria Rotariu, şefa creşelor, care era şi ea prezentă la discuţie, şi a cerut să i se desfacă imediat contractul angajatei”, a mai spus femeia.

Potrivit acesteia, angajata a fost demisă la scurt timp după sesizarea pe care a făcut-o. Femeia mai spune că fata ei merge acum la psiholog, dar că anterior se trezea noaptea şi spunea că îi e frică de creşă. „Trăia un coşmar acolo”, a mai spus mama fetei.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, a precizat că poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi purtare abuzivă, în care se efectuează cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situaţiei de fapt”, a declarat Georgiana Moşu.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Alegeri prezidențiale 2019. Experiment românesc : Cum puteți frauda votul prin corespondență...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri