Copiii se vor întoarce în sălile de clasă? Raluca Turcan, declarație de ultim moment! „Ne dorim revenirea la o viaţă normală”

Vicepremierul Raluca Turcan a spus, luni, că Guvernul dorește reluarea școlii „faţă în faţă”, însă lucrează „la mai multe scenarii”. Ea a adăugat că e nevoie de suplimentarea spaţiilor de predare.   

Copiii se vor întoarce în sălile de clasă? Raluca Turcan, declarație de ultim moment! „Ne dorim revenirea la o viaţă normală”

Raluca Turcan a spus, luni, la o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţia Oraşelor din România (AOR), că e nevoie de un front comun cu autorităţile locale, în perspectiva începerii anului şcolar.

Reguli greu de pus în practică în școli, din toamnă! 1,5 metri între elevi, în pauză, imposibil de respectat!

„Vreau să închei rugându-vă să facem front comun, în perspectiva începerii anului şcolar. Guvernul lucrează pe mai multe scenarii. Noi ne dorim revenirea la o viaţă normală şi dacă s-ar putea condiţiile epidemiologice să ne permită reluarea cursurilor, anului şcolar, faţă în faţă, însă avem şi alte scenarii care să aducă şi elementele de predare online în diferite proporţii.

Și dacă vom apela şi la predarea online sau la învăţarea faţă în faţă, împreună cu dumneavoastră, cei care investiţi în infrastructura şcolară va trebui să luăm măsuri astfel încât în şcoli, în clase să fie condiţii de distanţare pentru elevi, să încercăm să suplimentăm spaţiile de predare astfel încât să avem şi partea de securitate sanitară pentru copii cât şi partea de calitate a serviciilor educaţionale de care se ocupă Ministerul Educaţiei", a declarat Raluca Turcan.

Bani pentru after-school! Cum ar putea părinții să beneficieze de tichete pentru acoperirea costurilor. „Este o încurajare”

Şcolile au fost închise în România, la jumătatea lunii martie. Recent, ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a spus că, cel mai probabil, noul an școlar va începe după scenariul „hibrid”. Astfel, o parte dintre elevi vor merge fizic la şcoală, iar o altă parte va face cursuri online.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri