Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Copil de 13 ani, bătut de tată după ce a luat 6 la Istorie. Copilul, strigăt de ajutor către mama aflată în străinătate: ”Ajută-mă, mama, mi-e frică!”

Un copil în vârstă de doar 13 ani, din Timișoara, a fost bătut de tatăl lui, un medic renumit în Timișoara, după ce a obținut două note de 6 și de 7 la școală. Băiatul rămăsese în grija tatălui după divorț, iar în momentul în care a fost lovit a cerut ajutorul mamei lui, care se afla în Austria. 

Copil bătut de tată

Medicul Radu Blagoe este acuzat de fosta soție că și-a bătut copilul, după ce a luat două note mici la școală.

”Vineri, am sunat pe telefonul fix de pe strada Dreptatea (n.r. – pe strada respectivă locuiește doctorul Blagoe împreună cu A.), ca sa vorbesc cu copilul. Era ora 20,05. A răspuns Radu Blagoe. L-am cerut pe copil la telefon. Mi-a spus că nu îl lasă să vorbească cu mine pentru că A. (n.r. – am înlocuit prenumele copilului cu inițiala aleatorie) este pedepsit pentru că a luat note proaste la școală. Mi-a spus că nu voi vorbi cu copilul două săptămâni. Am insistat să vorbesc cu copilul, dar fără succes. După această convorbire mi-am deschis internetul pe telefon și am văzut mesajele de ajutor pe care A. mi le-a trimis și pozele (n.r. – doamna Fodor i-a lăsat copilului un telefon mobil pentru situații de urgență, de care doctorul Blagoe nu știa, iar A. i-a scris mamei sale pe Facebook că a fost bătut de tatăl său, implorând să fie ajutat, și i-a trimis pozele cu ochii umflați de la lovituri și o ureche inflamată de cât s-a tras de ea).”, a povestit femeia, potrvit renașterea.ro.

Copil bătut și terorizat chiar de colegii lui. „Noaptea se trezește plângând, visând că este bătut”

“Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliția… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”, a fost mesajul de ajutor trimis pe Facebook de băiat.

De asemenea, femeia a povestit că a chemat Poliția și Protecția Copilului, după ce copilul a fost pedepsit pentru o notă de 6 obținută la Istorie și una de 7 la Limba latină.

Caz revoltător în judeţul Alba. Un copil a fost bătut cu bestialitate şi umilit de mai mulţi adolescenţi, în plină stradă

Fosta soție a bărbatului, care trăiește în Austria alături de partenerul ei actual, a venit în țară de urgență și a fost amenințată de fostul partener. Acum, însă, bărbatul riscă închisoarea, întrucât medicul și-a lovit copilul în timpul termenului de încercare de patru ani stabilit de instanța care l-a condamnat la un și jumătate de închisoare cu suspendare pentru fapta anterioară, vătămarea corporală a mamei băiatului, Carolina Fodor, pe care a lovit-o în urmă cu aproape doi ani.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro