Antena Căutare

Copil de 13 ani, bătut de tată după ce a luat 6 la Istorie. Copilul, strigăt de ajutor către mama aflată în străinătate: ”Ajută-mă, mama, mi-e frică!”

Un copil în vârstă de doar 13 ani, din Timișoara, a fost bătut de tatăl lui, un medic renumit în Timișoara, după ce a obținut două note de 6 și de 7 la școală. Băiatul rămăsese în grija tatălui după divorț, iar în momentul în care a fost lovit a cerut ajutorul mamei lui, care se afla în Austria. 

Copil de 13 ani, bătut de tată după ce a luat 6 la Istorie. Copilul, strigăt de ajutor către mama aflată în străinătate: ”Ajută-mă, mama, mi-e frică!” Galerie
Copil bătut de tată

Medicul Radu Blagoe este acuzat de fosta soție că și-a bătut copilul, după ce a luat două note mici la școală.

”Vineri, am sunat pe telefonul fix de pe strada Dreptatea (n.r. – pe strada respectivă locuiește doctorul Blagoe împreună cu A.), ca sa vorbesc cu copilul. Era ora 20,05. A răspuns Radu Blagoe. L-am cerut pe copil la telefon. Mi-a spus că nu îl lasă să vorbească cu mine pentru că A. (n.r. – am înlocuit prenumele copilului cu inițiala aleatorie) este pedepsit pentru că a luat note proaste la școală. Mi-a spus că nu voi vorbi cu copilul două săptămâni. Am insistat să vorbesc cu copilul, dar fără succes. După această convorbire mi-am deschis internetul pe telefon și am văzut mesajele de ajutor pe care A. mi le-a trimis și pozele (n.r. – doamna Fodor i-a lăsat copilului un telefon mobil pentru situații de urgență, de care doctorul Blagoe nu știa, iar A. i-a scris mamei sale pe Facebook că a fost bătut de tatăl său, implorând să fie ajutat, și i-a trimis pozele cu ochii umflați de la lovituri și o ureche inflamată de cât s-a tras de ea).”, a povestit femeia, potrvit renașterea.ro.

Copil bătut și terorizat chiar de colegii lui. „Noaptea se trezește plângând, visând că este bătut”

“Ajută-mă, mama! Spune-i lui bunu… repede… te rog… să sune la 112… să vină Poliția… te roooog… pe mine mă dor coastele de nu mai pot… mă doare când respir!”, a fost mesajul de ajutor trimis pe Facebook de băiat.

De asemenea, femeia a povestit că a chemat Poliția și Protecția Copilului, după ce copilul a fost pedepsit pentru o notă de 6 obținută la Istorie și una de 7 la Limba latină.

Caz revoltător în judeţul Alba. Un copil a fost bătut cu bestialitate şi umilit de mai mulţi adolescenţi, în plină stradă

Fosta soție a bărbatului, care trăiește în Austria alături de partenerul ei actual, a venit în țară de urgență și a fost amenințată de fostul partener. Acum, însă, bărbatul riscă închisoarea, întrucât medicul și-a lovit copilul în timpul termenului de încercare de patru ani stabilit de instanța care l-a condamnat la un și jumătate de închisoare cu suspendare pentru fapta anterioară, vătămarea corporală a mamei băiatului, Carolina Fodor, pe care a lovit-o în urmă cu aproape doi ani.

Adevărul despre butoaiele de murături folosite pe post de urnă. De ce au apelat primarii la aceste ”invenții”... Imagini revoltătoare surprinse la Spitalul Judeţean din Constanţa! Rudele unor pacienţi au filmat gândacii care umblau î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x