Antena Căutare

Copil de doi ani, bătut crunt la creșă, pentru că n-ar fi vrut să stea pe oliță. Micuțul e plin de vânătăi și zgârieturi

Un copil în vârstă de doar un an și nouă luni a fost găsit plin de vânătăi chiar după prima zi de creșă. Mama acestuia acuză asistenta, despre care spune că l-a bătut. 

Copil de doi ani, bătut crunt la creșă, pentru că n-ar fi vrut să stea pe oliță. Micuțul e plin de vânătăi și zgârieturi
Copil de doi ani, bătut crunt la creșă, pentru că n-ar fi vrut să stea pe oliță

Femeia, care este din Cluj, a povestit că și-a lăsat copilul de un an și nouă luni la creță. La prânz, însă, l-a luat, iar atunci a sesizat că avea zgârieturi pe gât și pe mânuțe.

”Am ajuns acasă şi am zis totuşi să îl verific să văd dacă mai e ceva pe corp şi să îl schimb să îl pregătesc de nani şi am văzut urma asta, care mi-am dat seama că a fost ţinut cu forţa de mână, asta iară nu avea cum să fie provocată de o jucărie, vedeţi?! Zgârietură, la coloană din nou, avea trei puncte tare ciudate, aşa şi pe mâna asta la fel, simetric şi din faţă şi din spate avea vânătăi. Probabil a fost prins cu forţa”, a spus mama copilului, potrivit gazetadecluj.ro.

Conducerea creșei susține, încă, că băiețelul s-ar fi lovit după ce s-a trânit singur pe jos. Mama, însă, susține că asistenta l-ar fi agresat pe cel mic pentru că nu a vrut să stea pe oliţă.

Asstenta în vârstă de 50 de ani nu mai are voie să se apropie de copii, iar o anchetă în acest caz a fost demarată pentru a se stabili toate detaliile cu privire la acest eveniment.

A fost arestat pentru că s-a îndrăgotit de un câine! Un bărbat din Iași riscă să stea după gratii din cauza unei idile... Sistemul sanitar a mai făcut o victimă! Bătrână în stare de putrefacție pe patul de spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x