Antena Căutare

Copil în vârstă de doi ani, transportat de urgență la spital după ce a mâncat otravă pentru șoareci! Micuțul e în stare gravă

Un copil în vârstă de aproape doi ani, din județul Buzău, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, după ce a mâncat otravă pentru șoareci. 

Un copil în vârstă de aproape doi ani, din județul Buzău, a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Grigore Alexandrescu din București, după ce a mâncat otravă pentru șoareci.

Incidentul a avut loc la primele ore ale zilei, în satul Bâsca Rozilei, din Nehoiu. Câteva ore mai târziu, după ce a fost alăptat de mamă şi apoi lăsat să doarmă, copilul a început să se simtă rău.

Citește și: O fetiță de doi ani, în stare gravă, după ce s-a jucat cu focul cu frații ei! Camera în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări

Conform stiridebuzau.ro, acesta s-a albit la față, a leșinat, iar apoi n-a avut nicio reacție când mama lui a încercat să-l trezează. Ulterior, părinții lui au chemat ambulanța, care l-a transportat pe copil la Spitalul Orăşenesc din Nehoiu.

Acesta a fost stabilizat de medicul anestezist al unităţii medicale şi pregătit pentru a fi transferat echipajului unui elicopter SMURD, chemat între timp de reprezentanţii spitalului buzoian.

A venit în stare gravă la noi şi am decis să îl transferăm la un spital din Capitală. Avea simptomele intoxicaţiei cu substanţe organofosforice, adică otravă pentru şoareci, ipoteză confirmată şi de părinţi”, a declarat medicul Sergiu Remişovschi, directorul spitalului din Nehoiu.

Citește și: Copil de 12 ani care cântărește doar șase kilograme, internat în stare gravă! Managerul spitalului: ”A ajuns târziu la noi!”

Părinţii copilului le-au spus medicilor că, după ce au sunat la ambulanţă, au văzut că grăunţele tratate cu otravă erau împrăştiate prin curte, chiar pe unde se jucase cel mic.

Acum, părinţii ar putea intra în atenţia Protecţiei Copilului, pentru neglijenţă.

Soția lui Radu Mazăre, supărată foc la scurt timp după cununie: ”Nu este o situație plăcută, stă nouă ani arestat pentru... Procuroarea care ar fi bruscat-o pe Sorina, fetița adoptată de o familie de români din SUA, pusă sub urmărire penală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x