Antena Căutare

Copil mort după ce a mâncat shaorma din București! Cum a fost posibil

Copil mort după ce a consumat o shaorma! Acuzaţii şocante de la rudele unui copil care a murit în urmă cu două zile la Spitalul Matei Balş din Capitală!

Copil mort după ce a consumat o shaorma! Acuzaţii şocante de la rudele unui copil care a murit în urmă cu două zile la Spitalul Matei Balş din Capitală!

Familia susţine că decesul ar fi survenit după ce acesta ar fi consumat o shaorma, iar procurorii au deschis o anchetă. Pentru moment, activitatea restaurantului a fost suspendată.

Potrivit presei centrale, chiar şi părinţii copilului ar fi ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară. Totuși există și suspiciuni cu privire la faptul că mâncarea ar fi conținut otravă.

Totuși, în Capitală nu a mai fost raportat niciun caz în legătură cu respectivul oerator economic.

Părinţii copilului, care sunt încă internaţi în spital, le-ar fi spus medicilor că atât ei, cât şi copilul, au mâncat shaorma cumpărată de la un fast-food. Aceştia s-ar fi intoxicat cu o substanţă suspectă din mâncare, urmând ca rezultatele de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) să arate despre ce substanţă este vorba.

Cum a fost posibil ca cel mic să moară de la shaorma? Află urmărind clipul video de mai sus!

Nimeni nu îți spune asta despre „Prima Casă”! Ce detaliu trebuie să afli... Nunta regală e azi! Harta cu programul complet al ceremoniei de la Windsor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x