Antena Căutare

Cornel Costea, seful Vamii Ploiesti, ramane in arest

Directorul Vamii Ploiesti, Cornel Costea, retinut pentru luare de mita, ramane in arest. Curtea de Apel Bucuresti a respins joi cererea functionarului de a fi eliberat, informeaza Mediafax.

Potrivit unei informari DNA, Costea a fost prins in flagrant delict in timp ce primea 10.000 de lei pentru favorizarea unor firme de import-export din Turcia. Seful Vamii Ploiesti a fost ridicat joia trecuta de anchetatori, direct din biroul vamal, in urma descinderilor din Vama Ploiesti.

Cornel Costea este acuzat de luare de mita in forma continuata si complicitate la fals intelectual in forma continuata. In perioada noiembrie-decembrie 2010 si ianuarie 2011, in calitate de director al Biroului Vamal Ploiesti, Costea a pretins diferite sume de bani de la un patron a mai multor firme care desfasurau activitati de import-export din Turcia.

Seful Biroului Vamal Ploiesti, Cornel Costea, a declarat ca a luat mita 90.000. de lei, din care a oprit o treime. Restul banilor, spune Costea, i-a impartit intre vamesi si alte persoane. Dupa stiinta sa, banii ajungeau "la presedintele S.B.".

In acte, Cornel Costea are o avere modesta. Nu are nici terenuri, nici case si nici masina. Presa locala a scris insa ca de ziua lui a petrecut in stil mare intr-un club de fite din Capitala.

Sursa: Antena3

Bercea Mondial ramane in arest. Cererea de eliberare, respinsa de tribunal... Robert Negoita acuza reprezentantii ANAF ca i-au cerut spaga 500.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x