Antena Căutare

Robert Negoita acuza reprezentantii ANAF ca i-au cerut spaga 500.000 de euro

Noi acuzatii la adresa oficialilor ANAF. Deputatul PSD Robert Negoita a declarat ca reprezentantii ANAF i-au cerut bani inainte de alegeri, pentru a evita controalele. Suma care i-a fost ceruta se ridica la 500.000 de euro.

Robert Negoita sustine ca a refuzat sa dea mita, drept urmare firmele sale au fost controlate, iar Fisc-ul a instituit sechestru pe bunurile sale.

Am fost contactat de niste persoane si mi s-a propus sau, ma rog, mi s-a sugerat sa platesc suma de 500.000 de euro ca sa fiu lasat in pace, altfel o sa am probleme mari. Evident ca am nu am platit si a urmat ceea stiti si e de notorietate. Au trimis un control abuziv care a incalcat orice lege sau regulament. In urma controlului, mi-au pus sechestru pe proprietati si pe unele conturi", a declarat Robert Negoita in exclusivitate pentru Antena 3.

Deputatul a anuntat ca va organiza o conferinta de presa pentru a prezenta mai multe informatii referitoare la acest caz. Negoita a declarat ca se va consulta cu avocatul sau inainte de a face public numele persoanei care i-a cerut bani.

Acestea nu sunt singurele acuzatii de luare de mita la adresa reprezentantilor ANAF si, mai ales, la adresa liderilor ANAF. Mai multi angajati ai vamilor, inclusiv seful vamii Ploiesti, Cornel Costea, au declarat ca presedintele ANAF, Sorin Blejnar, ar fi beneficiarul final al mitei din vami.

Presedintele ANAF a negat ca ar avea vreo implicare in cazul coruptiei din vami. „Neg orice implicare a mea in asemenea fenomene de protectie in sistemul vamal romanesc. Nu sunt regina si nici nu cred ca exista o regina", a declarat seful ANAF.

Sursa: Antena3

Foto: Intact Images

Cornel Costea, seful Vamii Ploiesti, ramane in arest... VIDEO! Cu securea in cap, de la o tigara!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x