Antena Căutare

Guvernul va rechiziționa fabrica de biocide ”Hexi Pharma”, închisă la ”Colectiv”. Armata o repune în funcțiune!!!

Conform ”Europa FM”, Guvernul României va rechiziționa fabrica de biocide ”Hexi Pharma”, închisă în urma tragediei de la ”Colectiv”. Toate utilajele fostei fabrici încă există, iar cu ajutorul specialiștilor Ministerului Apărării vor fi repuse în funcțiune

Guvernul va rechiziționa fabrica de biocide ”Hexi Pharma”, închisă la ”Colectiv”. Armata o repune în funcțiune!!!
După tragedia din Clubul ”Colectiv” și după scandalul dezinfectanților diluați, ”Hexi Pharma”, singura fabrică de biocide de pe piață, a fost închisă!

Guvernul va rechiziționa fabrica de biocide ”Hexi Pharma”, închisă în urma tragediei de la ”Colectiv”, când s-a descoperit că această firmă livrese spitalelor din România dezinfectanți neconformi, transmite ”Europa FM”.

Surse guvernamentale au declarat pentru Europa FM că toate utilajele fostei fabrici încă există, iar cu ajutorul specialiștilor Ministerului Apărării vor fi repuse în funcțiune.

Ministerul Economiei este cel care a prevăzut în decretul instituirii stării de urgență posibilitatea rechiziționării unor mărfuri sau utilaje private.

Cum după închiderea societății ”Hexi Pharma” de către Justiție nu mai există alt producător de biocide pe piață, aceasta ar putea fi reînviată dar de stat de această dată.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 184! În ce stare se află pacienții

Surse guvernamentale au declarat în exclusivitate pentru Europa FM că vor fi rechiziționate liniile de producție și posibil anumite cantități de clor. Informația a fost confirmată pentru Europa FM de ministrul de Finanțe, Florin Cîțu.

Statistici: Pentru fiecare mort din cauza COVID-19, pot exista 400 de persoane infectate - "Stați în casă!"... Un pacient cu Covid-19 internat la Spitalul "Victor Babeş" din Capitală a refuzat să poarte mască, tuşind spre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x