Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Coronavirusul, sub ochii unui specialist român în Las Vegas. Ion Alexie este medicul care l-a îngrijit pe Michael Jackson!

Ion Alexie a avut grijă de Regele pop timp de un an de zile. Este medicul care l-a îngrijit pe Michael Jackson și care i-a aflat cele mai ascunse secrete. L-a tratat pe Michael Jackson timp de un an, cât starul a locuit în Las Vegas. Ion Alexie este medic specialist de boli interne şi boli infecţioase și s-a născut la Craiova. Din 1996, s-a stabilit în Statele Unite, acolo unde și-a urmat cariera de medic.

În 2009, omenirea era şocată de o veste incredibilă. Michael Jackson murise în locuinţa sa din Los Angeles. Viaţa marelui megastar a depins, la propriu, la un moment dat, şi de doi români. Ambii medici, colegi de facultate la Craiova şi deveniţi celebri în America.

Unul l-a tratat pe Michael Jackson timp de un an, cât starul a locuit în Las Vegas. Ion Alexie este medic specialist de boli interne şi boli infecţioase și s-a născut la Craiova. Din 1996, s-a stabilit în Statele Unite, acolo unde și-a urmat cariera de medic.

"Eu, împreună cu un alt doctor, veneam la toate urgenţele de la hotelul acesta. El nu a avut nevoie de ajutorul meu ca medic, ci m-a chemat pentru un control de rutină şi pentru că îşi dorea să aibă mereu un doctor lângă el, care să supravegheze şi starea de sănătate a copiilor lui. Aşa ne-am cunoscut şi atunci el mi-a propus să-i fiu doctor personal. Am avut o prietenie frumoasă şi am bătut palma pentru turneul pe care şi-l programase pentru 2005, care a fost însă anulat din cauza procesului în care a fost implicat Michael”, declara, în 2009, Ion Alexie, pentru Libertatea.

Medicul care l-a tratat pe Michael Jackson oferă informații utile despre coronavirus

Astfel, într-un clip postat pe canalul de Youtube, medicul lui Michael Jackson, care este un român plecat în SUA în urmă cu mulți ani, a explicat de ce se răspândește atât de rapid cronavirusul, dar și cum poate fi ucis cu ușurință.

”Virusul trăiește 2-3 zile pe mese, pe scaune, pe suprafețele unde cineva tușește, strănută și poate să fie contractat de oamenii care ating acele suprafețe, iar apoi duc mâinile la nas, la gură și se infectează. Oamenii de știință nu sunt siguri că acea cantitate care rămâne în aer este infectivă sau nu. Părerea mea este că sunt foarte multe virusuri în aer, astfel că omul se poate îmbolnăvi rapid", spune Ion Alexie.

Vezi mai departe: Medicul român al lui Michael Jackson susține că apa oxigenată e cel mai bun dezinfectant: ”Clătiți-vă gura cu apă și înghițiți-o, accidul gastric distruge virusul!”

Recomandari