Medicul român al lui Michael Jackson susține că apa oxigenată e cel mai bun dezinfectant: ”Clătiți-vă gura cu apă și înghițiți-o, accidul gastric distruge virusul!”

Noul tip de coronavirus se răspândește cu repeziciune în toate colțurile lumii, însă epicentrul epidemiei a ajuns, în această seară, Europa, unde sunt zeci de mii de persoane infectate și mii de morți. Acest COVID-19 ar putea fi stopat, însă, ținând cont de câteva sfaturi oferite de medicul Ion Alexie, specialist în boli infecțioase în Las Vegas, cunoscut și drept medicul lui Michael Jackson.

Medicul român al lui Michael Jackson susține că apa oxigenată e cel mai bun dezinfectant

Astfel, într-un clip postat pe canalul de Youtube, medicul lui Michael Jackson, care este un român plecat în SUA în urmă cu mulți ani, a explicat de ce se răspândește atât de rapid cronavirusul, dar și cum poate fi ucis cu ușurință.

”Virusul trăiește 2-3 zile pe mese, pe scaune, pe suprafețele unde cineva tușește, strănută și poate să fie contractat de oamenii care ating acele suprafețe, iar apoi duc mâinile la nas, la gură și se infectează. Oamenii de știință nu sunt siguri că acea cantitate care rămâne în aer este infectivă sau nu. Părerea mea este că sunt foarte multe virusuri în aer, astfel că omul se poate îmbolnăvi rapid.

Ultimă oră! Președintele Braziliei, infectat cu noul tip de coronavirus. Jair Bolsonaro a cinat, în urmă cu câteva zile, cu Donald Trump

Sunt niște confuzii în ceea ce privește dezinfectanții în România. Produsele care conțin alcool în compoziție de 70-80 la sută omoară virusurile. Cel mai bun dezinfectant este hipocloritul, cel pe care îl folosiți pentru înălbirea rufelor. Un alt dezinfectant bun este apa oxigenată. Poate distruge virusul.

La început, acesta fiind un coronavirus, o combinație între SARS și MeRS a făcut un singură epidemie, COVID-„9 se multiplică în faringe, motiv pentru care persoanele care tușesc sau vorbesc îl elimină rapid, infectând alte persoane. Aceasta este cauza pentru care a scăpat de sub control. Toți oamenii de știință au crezut că dacă e un coronavirus se va comporta la fel ca SARS, nu-și dădeau seama că acesta. Este bine ca oamenii să-și clătească gura cu apă și să o înghită, întrucât are mult suc gastric, care omoară virusul. ”, spune acesta în clipul făcut public.

În ceea ce privește oprirea epidemiei, dr. Ion Alexie susține că românii au la dispoziție trei variante: ”Varianta din Italia, măsurile luate au fost bune, dar au fost luate foarte tariziu, a doua varianta este să fie testată toată lumea, cei pozitivi să fie izolați, cei negativi să stea separat. Acest lucru e imposibil, pentru că nu avem atâtea teste. A treia metodă, e un mic mai dureroasă, dar oamenii trebuie să o facă. Trebuie să-și ia o vacanță mai rapidă și să stea două săptămâni în casă. Cineva să iasă o dată pentru două săptămâni pentru aprovizionare, iar când o persoană începe să aibă simptome să fie testată și să fie izolată în afara familiei.”, a mai spus el.

Coronavirus în România: 81 de cazuri confirmate la nivel național

Nu mai puțin de 81 de cazuri confirmate de coronavirus există la nivel național, la această oră, iar între acestea se află un senator, managerul spitalului Gerota și un bărbat care a venit din SUA.

Ultimele știri