Antena Căutare

Coronavirus România. Bilanțul, pe hartă! Care sunt județele roșii și unde s-au înregistrat 0 cazuri noi de COVID-19. Un județ are „-1” îmbolnăviri!

Lista județelor cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus, conform raportării de sâmbătă, 22 august, începe cu Timiș și Iași.

Coronavirus România. Bilanțul, pe hartă! Care sunt județele roșii și unde s-au înregistrat 0 cazuri noi de COVID-19. Un județ are „-1” îmbolnăviri!
Coronavirus România. Bilanțul, pe hartă! Care sunt județele roșii și unde s-au înregistrat 0 cazuri noi de COVID-19 | Hepta

Top trei județe „roșii” ale României, conform raportării făcute, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică, este format din: Bucureşti – 165, Timiş – 107, și Iaşi – 75.

Pe listă județelor cu cele mai multe cazuri noi de coronavirus, raportate sâmbătă, urmează Prahova – 68, Bacău – 46.

Judeţele fără niciun caz nou de coronavirus, sâmbătă, sunt: Ialomiţa, Satu Mare și Cluj – unde a fost scăzut un caz, din numărul total raportat, de la începutul pandemiei.

Descoperire bombă, făcută de indieni și germani! Secretul stârpirii pandemiei de COVID-19 stă în aer! Au aflat și de ce a crescut numărul de cazuri în România!

Până astăzi, 22 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 77.544 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 35.079 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi şi 9.309 pacienţi asimptomatici au fost externaţi la 10 zile după depistare. Mai multe detalii, AICI!

O nouă explozie a numărului de cazuri de coronavirus, în România! Încă 1.189 de îmbolnăviri și încă 37 de morți! Record ... Veste proastă pentru părinți și profesori, înainte de începerea școlii! Raluca Turcan: „Este absolut imposibil pentru Gu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x