Antena Căutare

Cea mai mare greșeală pe care o pot face părinții din România, în timpul pandemiei de coronavirus! Medicul Mihai Craiu: „Nu faceți asta!”

Cea mai mare greșeală pe care o pot face părinții din România, în timpul pandemiei de coronavirus, a fost explicată de medicul pediatru Mihai Craiu.

Cea mai mare greșeală pe care o pot face părinții din România, în timpul pandemiei de coronavirus! Medicul Mihai Craiu: „Nu faceți asta!”
Cea mai mare greșeală pe care o pot face părinții din România, în timpul pandemiei de coronavirus | profimediaimages.ro

Mai exact, medicul pediatru Mihai Craiu a avertizat că părinții nu trebuie să își lase copiii la bunici, în timp ce școlile sunt închise din cauza răspândirii noului coronavirus.

„NU lăsați copiii în grijă la bunici”, este mesajul pe care medicul pediatru dorește să îl transmită părinților.

Potrivit medicului, copiii infectați au o simptomatologie ușoară, însă coronavirusul în cazul bătrânilor poate fi letal.

„Au venit vremurile dificile pe care le anticipam acum 6 săptămâni. A ne văita sau a face crize de afect nu folosește DELOC copiilor noștri”, a scris el.

„Bună, m-am infectat cu coronavirus în cel mai surprinzător mod! N-am bănuit!”. O femeie care s-a vindecat de COVID-19 a povestit cum a scăpat de virus

Medicul a precizat că, potrivit unui articol de specialitate. Formele de boală descrise de medicii chinezi, deși zgomotoase, au evoluat mult mai puțin grav la copii, decât la adulții.

„Sunt în siguranță copiii noștri, chiar dacă fac boala. Acum când sunt înschise școlile, NU lăsați copiii în grijă la bunici. COVID-19 are contagiozitate maximă cu 1 zi inainte să apară simptomele deci nu e bine să expunem seniorii unor riscuri ce nu pot fi anticipate”, scrie medicul pe rețeaua socială”, a mai scris medicul.

Patru cazuri de coronavirus, la Constanţa - bilanţul a ajuns la 68... ANAF a luat noi măsuri pentru a împiedica răspândirea noului virus mortal. Ce reguli trebuie să respecte angajații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x