Căutare Live

E alertă mondială! S-a descoperit că noul coronavirusul poate suprevieţui până la trei luni pe anumite tipuri de alimente

Coronavirusul poate suprevieţui până la trei luni pe mâncarea congelată, susține un epidemiolog chinez. Omul de ştiinţă consideră că originea noului focar din Beijing ar putea avea legătură cu produsele alimentare.

Cu toate acestea, precizează că este nevoie de mai multe investigaţii pentru a afla exact de unde a pornit totul şi dacă într-adevăr virusul poate trăi atât de mult pe suprafaţa produselor alimentare congelate. Primele rezultate ale raportelor OMS sugerează că focarul din piaţa alimentară chineză a pornit de la oameni.

Roma ia locul Lombardiei! Două noi focare de coronavirus apărute în sudul Italiei: Autoritățile imploră respectarea măsurilor!

Coronavirusul ar fi apărut încă de la finalul anului trecut în Italia şi Spania

Tot mai multe date certifică acest lucru. Cercetătorii de la Institutul Naţional de Sănătate italian au descoperit particule de COVID-19 în apa de la canalizarea din Torino şi Milano, care ar fi supravieţuit încă din luna decembrie a anului 2019.

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în Spania, unde un studiu pe monstrele de apă arată că în Barcelona, coronavirusul ar fi încă din ianuarie, cu 40 de zile înainte de raportarea primului caz din ţară. Studiul a analizat zeci de probe de apă între lunile octombrie 2019 şi februarie 2020.

Panică totală în China, după reapariția coronavirusului la Beijing. Ce au ajuns să facă chinezii este uimitor: Credeau că au învins pandemia!

Studiu: bărbaţii de culoare sunt mult mai vulnerabili în faţa virusului decât cei albi

Un alt studiu, tot despre COVID-19, arată că bărbaţii de culoare sunt mult mai vulnerabili în faţa virusului decât cei albi. Bărbaţii de culoare au de două ori mai multe şanse să moară infectaţi cu noul coronavirus. Datele vin în urma deceselor înregistrate în mai multe zone din Asia, unde Institutul Naţional de Statistică a constat acest lucru.

În schimb numărul femeilor este aproape echivalent, indiferent de etnie. Experţii spun că trebuie să cerceteze atent acest aspect, însă. În plus, ei leagă datele şi de mediul în care locuiesc oamenii sau densitatea populaţiei.

Unitățile mobile de Terapie Intensivă cumpărate și echipate cu aparatură medicală de Fundația Mereu Aproape au intrat în... Acuzatii grave după ce un medic de familie a fost depistat cu Covid-19: "A refuzat să închidă cabinetul. Nu purta m...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie...
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022. Leii primesc o sumă importantă de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. Planetele...
Parteneri
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Catine.ro
Ultimele știri
x