Antena Căutare

Craciunul in cifre: Romanii au baut MILIOANE de litri de vin!

Faptul ca romanii beau mult, in timpul anului, si foarte mult, de Sarbatori, nu mai este un secret pentru nimeni. Insa abia atunci cand privesti cifrele, mai ales cele legate de consumul de alcool, realizezi amploarea fenomenului.

Craciunul in cifre: Romanii au baut MILIOANE de litri de vin!
| Intact Images

Ne plangem ca au scazut salariile, pensiile, ca au crescut preturile, ca nivelul de trai este foarte scazut in comparatie cu alte state occidentale, iar lista plangerilor poate continua la nesfarsit. Insa, daca mergi la cumparaturi in hipermarketuri inainte de Sarbatori, zici ca apocalipsa mayasa se intampla atunci si acolo.

Cozi interminabile la casele de marcat, carucioare pline ochi, indesate cu bauturi alcoolice si mezeluri, dulciuri, paine, cozonaci, fructe, cadouri, lucruri care ne trebuiesc sau nu - toate le facem in spiritul zicalei "doar o data-i Craciunul".

Si asa ajungem sa dam sute de lei pe mancare si bautura, mancare pe care o vom arunca la gunoi la cateva zile dupa, pentru ca nu putem sa mancam decat cu o gura.

Mai multe detalii, pe Antena 3

foto: Intact Images

Manastirile din Moldova au fost luate cu asalt de pelerini... Leacuri pentru mahmureala: Ciorba acrisoara, zeama de varza, cafea sarata si.... alcool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x