Ludovic Orban a anunțat oficial ce se va întâmpla cu pensiile! Premierul vrea relansarea economiei

Premierul Ludovic Orban vine cu un anunț important pentru români. Șeful Executivului susține că pensiile vor crește, dar majorarea va fi făcută cu cât va fi posibil. Prim-ministrul a mai precizat că nu va crește pensiile cu orice preț pentru ca mai apoi să existe vreo situație în care nu le poate plăti.

,,Vom crește pensiile cu cât trebuie, dar nu ne putem hazarda să creștem pensiile pentru care nu există resursele financiare pentru că relansarea economică, reclădirea României, trebuie să se bazeze pe alte motoare de creștere economică decât ceea ce s-a întâmplat până în momentul de față.

Trebuie să se bazeze pe investiții, pe creșterea capacității de producție de reindustrializare a României. Trebuie să reducem dependența de importuri și să creștem capacitatea noastră de a genera exporturi, să creștem competitiviattea companiilor românești", spune Ludovic Orban.

Când se vor redeschide restaurantele și teatrele

Veste excelentă! S-au reluat zborurile către alte trei țări europene. Unde vor putea călători românii fără teama de a fi carantinați

,,Când va fi posibil din punct de vedere epidemiologic. Nu mă hazardez să fac niciun pronostic. După opinia mea trebuie să așteptăm să urmărim evoluția epidemiei. Există o creștere evidentă a numărului de cazuri, distribuită aproape uniform în țară", a mai adăugat premierul României.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri