Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

Legătura neștiută dintre ucigașul lui Petrișor Sebastian și Gheorghe Dincă! Ce anunța, în văzul tuturor, monstrul din Vaslui, cu puțin timp înainte de crimă?

Bărbatul, pe care vecinii îl descriau ca fiind un familist convins, scria, pe 5 ianuarie, despre Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, care a mărturisit că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Legătura neștiută dintre ucigașul lui Petrișor Sebastian și Gheorghe Dincă

Moartea lui Sebastian Petrișor Gaiță, adolescentul de 14 ani din Vaslui, omorât de un afacerist, ca să „învețe o lecție”, a stârnit un val de reacții puternice în rândul oamenilor.

La mai puțin de un an de la crimele din Caracal, un alt „monstru” a luat viața unui copil nevinovat.

Bărbatul în vârstă de 39 de ani, despre care vecinii spun că era un om înstărit, cu o „familie superbă”, nu a așteptat ca poliția să își facă datoria și a luat dreptatea, sau ceea ce credea el că înseamnă dreptate, în propriile mâini.

În fața morgii de unde și-a luat nepotul, în sicriu, bunica lui Petrișor Sebastian a povestit cum bărbatul îl căuta pe copil, seară de seară, pe ulițele satului, de trei luni.

Doi bărbați din Galați au plătit pentru o noapte de amor cu două adolescente. Când au ajuns în casa fetelor, toate planurile s-au năruit

Pe 5 ianuarie, cu câteva săptămâni înainte să îl răpească și ucidă în bătaie în adolescent, monstrul din Vaslui scria despre Gheorghe Dincă. Pe pagina sa de Facebook, ucigașul lui Sebi a redistribuit o postare în care se cerea pedeapsa cu moartea în cazul lui Dincă.

Pe 6 decembrie 2019, la zece zile după ce și-a găsit magazinul vandalizat, afaceristul de 39 de ani din Vaslui a postat pe Facebook o înregistrare video în care arată daunele provocate și în care vorbește despre cei pe care îi bănuiește că ar fi în spatele incidentului.

Mai multte detalii puteți citi aici: „Îl căuta în fiecare seară”. Ucigașul lui Petrișor Sebastian l-a urmărit pe copil zi de zi. Înregistrarea postată de bărbat pe Facebook este terifiantă: „Puteau să ardă de vii”

Recomandari