Antena Căutare

Cristi Borcea, cautat de FBI: Mai multi clienti ai restaurantului sau din Miami s-au trezit cu conturile goale dupa ce au achitat nota de plata

Cristi Borcea a fost cautat de FBI. Mai multi clienti ai restaurantului sau din Miami s-au trezit cu conturile goale dupa ce au achitat nota de plata cu cardurile. Cazul a intrat in atentia agentilor federali. Borcea spune ca a fost chiar el cel care a solicitat interventia FBI-ului.

Cadoul pe care Cristi Borcea i l-a facut Alinei, in luna de miere, restaurantul, aroape ca a transformat visul american intr-un cosmar. Prima data, cand fostul bucatar l-a dat in judecata pe Borcea pentru ca nu i-ar fi fost platite orele lucrate peste program. S-a plans ca a fost batut in local, iar cand a adus politia, a fost concediat. Si acum tot angajatii ii fac probleme. Borcea a chemat FBI-ul sa dea de urma unor escrocherii cu carduri bancare.

“Noi suntem cei care am facut reclamatie, in urma unei sesizari a bancii cu care lucram catre noi si noi imediat am anuntat organele abilitate si, implicit, FBI-ul”, a declarat Cristi Borcea.

Scenariul escrocheriilor s-ar fi desfasurat dupa tipar. Clientii plateau in restaurantul lui Cristi Borcea din Miami cu ajutorul cardului pentru ca mai apoi sa ramana fara niciun ban in cont. Dar cu plati la hoteluri unde nu s-au cazat sau note de plata in restaurante unde nu au intrat niciodata. Printre cei furati, ar fi si romani stabiliti peste Ocean, care au trecut sa guste din specialitatile romanesti.

“Eu nu pot sa-l acuz pe Borcea, eu am fost la restaurant acolo si, dupa o vreme, mi s-a fraudat cardul! Mi l-a blocat banca, pentru ca s-a fraudat”, a precizat Ion Aron, roman din SUA.

Barbatul, stabilit de ani buni in Carolina de Nord, venise la Miami in vacanta si a vrut sa guste din micii de 16 dolari din meniul localului. Nu a fost singurul care a facut plangere impotriva angajatilor si a patronilor restaurantului. S-au strans mai multe reclamatii, care au ajuns si ele pe masa FBI-ului.

“Cei de la FBI au spus sa stam linistiti, ca au pistele pentru a rezolva aceasta problem”, a mai precizat Borcea.

Borcea a investit 200.000 de dolari in restaurantul de la Miami. Un restaurant, spune el, unde obisnuia sa ia micul dejun celebrul gangster Al Capone.

UPDATE Jaf armat la o banca din Pitesti. Atatcatorii au fugit cu banii si nu au fost inca prinsi... UPDATE Un barbat a injunghiat o femeie si a aruncat-o in fata unui tren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x