Antena Căutare

UPDATE Un barbat a injunghiat o femeie si a aruncat-o in fata unui tren

Incident socant in urma cu putin timp intr-o gara din Brasov. Un individ in varsta de aproximativ 40 de ani a injunghiat o femeie si a aruncat-o in fata unui tren.

Martorii povestesc ca cei doi aveau o discutie aprinsa pe peronul garii. La un moment dat, barbatul a scos un cutit si a injunghiat-o pe femeie in zona gatului.

Totul s-a petrecut chiar in momentul in care trenul pornea din gara Bartolomeu catre Zarnesti. Mecanicul locomotivei a observat la timp incidentul si a oprit trenul inainte sa fie prea tarziu. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Brasov, Ioan Necsulescu, incidentul s-a petrecut la ora 19.10, in gara Bartolomeu, conform Mediafax.

"Fata se afla pe peron, iar un cioban din Zarnesti, aflat in stare de ebrietate, fara niciun motiv a sarit la gatul fetei cu un cutit. Fata a avut prezenta de spirit si s-a aparat, dar a fost taiata in zona gatului si la un tendon al unei maini", a declarat Necsulescu.

Agresorul a fost incatusat de politistii de la Transporturi Feroviare, iar femeia a fost internata la Spitalul Judetean Brasov si se afla in stare critica.

Cristi Borcea, cautat de FBI: Mai multi clienti ai restaurantului sau din Miami s-au trezit cu conturile goale dupa ce a... ROANTANAMO: Romania, actionata la CEDO de un suspect de terorism care sustine ca a fost torturat de CIA la noi in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x