Antena Căutare

Lovitură cumplită pentru Cristian Cioacă! Ce se va întâmpla cu fiul lui și al Elodiei? Decizia este definitivă

Cristian Cioacă, soțul Elodiei Ghinescu, și-a pierdut copilul definitiv! Totul s-a făcut printr-un proces secret! Avem informaţii de ultimă oră din caz şi declaraţii la cald!

Cristian Cioacă, soțul Elodiei Ghinescu, și-a pierdut copilul definitiv! Totul s-a făcut printr-un proces secret! Avem informaţii de ultimă oră din caz şi declaraţii la cald!

Patrick, fiul Elodiei și al lui Cristian Cioacă a câștigat în instantă dreptul de a-și schimba numele de familie. Așadar, băiatul în vârstă de 14 ani nu va mai purta numele de familie „Cioacă”.

Adolescentul este crescut de sora tatălui său și de soțul acesteia. Cei doi au fost cei care au mers la Judecătoria Pitești și au solicitat schimbarea numelui de familie a băiatului Elodiei.

Fostul polițist, Cristian Cioacă, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare și va trebui să plătească daune morale de 380.000 de euro, dintre care 150.000 pentru mama Elodiei, 100.000 pentru fratele ei și 130.000 pentru fiul lui, Patrick.

Ce declară mama Elodiei, dar și Cristian Cioacă, în materialul video de mai jos:

sursa: antenastars.ro

O fetiță de cinci luni, care a ajuns la spital cu febră 42, a murit! Micuța cântărea doar patru kilograme... Pregăteau o groapă pentru înmormântare, când l-au găsit. Ce obiect a stat îngropat ani de zile într-un cimitir din Român...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x