Antena Căutare

Cristian Popescu Piedone contestă executarea pedepsei în dosarul „Colectiv”: „M-au luat… nevinovat. Ca pe un câine”

Fostul primar Cristian Popescu Piedone a depus contestaţie la executarea pedepsei primite în dosarul „Colectiv”, în care a primit condamnarea la 4 ani de închisoare cu executare. Fostul primar nu acceptă pedepsa, despre care crede că i s-a atribuit fără a fi vinovat și a depus contestația, care a fost înregistrată la data de 19 mai, la Curtea de Apel București.

Cristian Popescu Piedone contestă executarea pedepsei în dosarul „Colectiv”: „M-au luat… nevinovat. Ca pe un câine”
Fostul primar Cristian Popescu Piedone a depus contestaţie la executarea pedepsei primite în dosarul „Colectiv”, în care a primit condamnarea la 4 ani de închisoare cu executare. Fostul primar nu acceptă pedepsa, despre care crede că i s-a atribuit fără a fi vinovat și a depus contestația, care a fost înregistrată la data de 19 mai, la Curtea de Apel București. | Hepta

Fostul primar al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a depus contestație la executarea pedepsei primite în dosarul „Colectiv”, în care a fost condamnat la 4 ani de închisoare. El a susținut încâ de la început că nu este vinovat pentru tragedia care a avut loc pe 30 octombrie 2015, când clubul Colectiv din Capitală a ars în întregime și și-au pierdut viața 64 de tineri.

Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity. În afară de cele 26 de persoane decedate, pe loc, în incinta clubului și de una care a murit în drum spre spital, în faza inițială au fost identificate alte 186 de persoane rănite, din care 146 au fost spitalizate. Ulterior 64 de tineri au murit.

Cristian Popescu Piedone contestă pedepsa cu închisoarea

Potrivit ultimelor informații, contestația a fost înregistrată la data de 19 mai, la Curtea de Apel București în 19 mai, la o săptămână distanță după ce CAB a pronunțat decizia finală, prin care fostul primar a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul „Colectiv”.

Primul termen pentru contestația la executare este stabilit pentru data de 16 iunie, arată portatul instanței, potrivit Mediafax.

În ceea ce privește cererile lui Piedone, prin calea extraordinară de atac, fostul edil al Capitalei își dorește „lămurirea dispozitivului”, respectiv a deciziei de condamnare.

Pe data de 12 mai, Instanța a luat decizia finală în procesul ”Colectiv”, după mai bine de șase ani. Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare. La rândul lor, patronii clubului au fost și ei condamnați la închisoare.

Citește și: Cum pot politicienii precum Piedone să posteze mesaje pe rețelele sociale din închisoare, deși gadget-urile sunt interzise

Mesajul lui Cristian Popescu Piedone, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare

Cristian Popescu Piedone a susținut încă de la început că nu este vinovat de tragedia care a avut loc în acea noapte, iar el a mai subliniat faptul că adevărații vinovați sunt încă în libertate, iar toți vor fi convinși de acest lucru la un moment dat.

„M-au luat… NEVINOVAT. Ca pe un câine m-au chinuit și m-au tăvălit șase ani și jumătate! Zilnic mi-au picurat amar și boală în trup și în familie! M-au vânat pe unde m-au prins. Că i-am deranjat, că le-am stricat pușculițele… Rămâneți cu bine, oameni buni!”, se arată în mesajul postat de Piedone.

„Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedați în clubul Colectiv și pentru cei răniți în acea fatidică noapte: Piedone merge la pușcărie NEVINOVAT! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Vă veți convinge!”, a mai transmis fostul edil al Sectorului 4.

Citește și: Cristian Popescu Piedone, nou mesaj din închisoare. „Mi-e dor de clătitele și de gogoșile pufoase”. Ce scrisoare a transmis

Două stații de metrou au fost închise joi dimineață în București. Ce incident a avut loc... Traian Băsescu îşi vrea privilegiile înapoi. Fostul Președinte a deschis proces cu SPP la Curtea de Apel Bucureşti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x