Antena Căutare

Cristian Sima: "Am un contract care ma acopera 100% pentru pierderile clientilor"

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, a declarat duminica intr-un interviu ca are un contract care il acopera 100% pentru pierderile clientilor, iar acestia nu ar avea nicio sansa daca l-ar actiona in instanta.

"Acesti clienti, analizand la rece situatia, ce sanse au? Se duc sa depuna plangere unde? In British Virgin Islands sau la Londra, ca o firma din British Virgin Islands le-a tranzactionat pe niste platforme banii si le-a pierdut. Cu un contract facut de niste avocati londonezi, care ma acopera pe mine 100%. Chiar daca eu spun ca iau riscuri mici, mari sau medii, orice risc mic poate sa devina un risc mare", a spus Sima.

"Si-atunci le spun: <>", a completat acesta.

"Toata lumea stia de aceste clauze si erau incantate de avantajele fiscale", a mai spus el.

Cristian Sima a declarat vineri, in cadrul unei emisiuni televizate, ca se afla in Reykjavyk, capitala Islandei, unde a plecat de frica.




Copilul operat de tumoarea gigant de pe fata a fost externat... CAMERA ASCUNSA! Contrabanda sub nasul politistilor. Ce se mai vinde prin pietele bucurestene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x