Antena Căutare

CAMERA ASCUNSA! Contrabanda sub nasul politistilor. Ce se mai vinde prin pietele bucurestene

Odorizante, tigari, servetele sau flori, gasesti de toate la vanzatorii ambulanti din cartierele bucurestene. Fara frica de Politie, care pare pasuitoare si ignoranta, contrabandistii isi fac veacul si averile langa fiecare piata sau loc aglomerat. Au preturi bune si clienti destui. Si ce mai conteaza daca nu platesc taxe, iar produsele pe care le vand sunt ori furate ori de o calitate indoielnica?

Un pachet de tigari e cu pana la cinci lei mai ieftin decat in magazin. Cunoscatori fini ai strategiilor de piata, contrabandistii stiu sa isi faca reclama si sa atraga clientii cu diverse oferte. Dau chiar si pe datorie. De departe aceasta este afacerea cu cel mai mare profit. Dar, daca tot stau in picioare de dimineata pana seara, isi rotunjesc veniturile si cu alte produse mai iefitne, dar care au cautare.

Traficul cu tigari si brichete e poarta de intrare in bazar. Odata intrat in inima Pietei Bercen, gasesti de la sosete si lenjerie intima pana la odorizante de camera. Preturile mici aduc clienti, asa ca vadul e mare. Daca ajungi in situatia sa nu gasesti la o taraba ce-ti doresti nu trebuie sa disperi. Intrebi vanzatorul si te indruma in functie de nevoi.

Un odorizant il iei cu cinci lei, la o treime fata de cat costa in magazin. Cine se bucuar la pret, insa, trebuie sa fie atent la calitate. Daca sunt de contrabanda, odorizantele va pot imbolnavi.

La toata bisnita din Piata Berceni politistii privesc nepasatori, de la o distanta de cativa metri. Cand vad camera de filmat pleaca. Raman agentii de paza, care se mobilizeaza sa starpeasca evaziunea fiscala.

Cristian Sima: "Am un contract care ma acopera 100% pentru pierderile clientilor"... Banii sau dragostea, in voia Domnului. Ce cred romanii despre noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x