Antena Căutare

Cristian Țopescu a murit. Gheorghe Hagi, gest impresionant! Ce a postat pe pagina de Facebook

Cristian Țopescu a murit. Ghorghe Hagi, regele fotbalului romanesc, a reacționat pe pagina de Facebook. Acesta i-a adus un omagiu celui ce a fost vocea de aur a sportului românesc.

Cristian Țopescu a murit. Ghorghe Hagi, regele fotbalului românesc, a reacționat pe pagina de Facebook. Acesta i-a adus un omagiu celui ce a fost vocea de aur a sportului românesc.

La numai câteva minute de la aflarea veștii că Cristian Țopescu s-a stins, Gică Hagi a scris pe contul personal de Facebook.

”Romania pierde astazi un om de o valoare imensa, un profesionist desavarsit, un patriot.
Vocea lui Cristian Topescu va ramane vie si inconfundabila.
Odihneste-te in pace, Cristian Topescu!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În plus, acesta a postat un video cu un moment din meciul emblematic România - Argentina, din 3 iulie 1994, considerat cel mai spectaculos meci jucat pentru echipa nationala, comentat, evident, de Cristian Țopescu. A fost cea mai frumoasă victorie din istoria naţionalei României, obţinută la Mondialul din America, împotriva Argentinei.

O victorie mare care ne-a calificat în sferturile Cupei Mondiale.

Cristian Țopescu a murit. Gheorghe Hagi, gest impresionant! Ce a postat pe pagina de Facebook

Cristian Țopescu a murit

Cristian Ţopescu a murit marți, la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Cristian George Țopescu s-a născut la 26 martie 1937, în București și a fost licențiat al Institutului de Educație Fizică și Sport (1970).

A publicat peste 200 articole cu subiect sportiv în presa scrisă, precum și volumele „Steaua, performanță și prestigiu” (1988), în colaborare cu Octavian Vintilă, și „Fair play” (2003)

Săptămâna NEAGRĂ! Înainte de Cristian Țopescu A MAI MURIT UN MARE ROMÂN: „A fost unul dintre cei mai mari”... Vestea momentului pentru români! Cum scapi imediat de amendă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x