Antena Căutare

Cristian Țopescu a murit! Nadia Comăneci, mesaj tulburător pe Facebook

Cristian Țopescu a murit. La aflarea veștii, Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastică a transmis un scurt mesaj pe Facebook în memoria marelui comentator sportiv, de altfel, celui care i-a comentat victoria de neegalat, de la Montreal.

Cristian Țopescu a murit. La aflarea veștii, Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece într-un concurs olimpic de gimnastică, a transmis un scurt mesaj pe Facebook în memoria marelui comentator sportiv, de altfel, celui care i-a comentat victoria de neegalat, de la Montreal.

”Astăzi este o zi trista. Un om extraordinar care va rămâne mereu in inimile noastre. Mulțumesc, Cristian, pentru momentele minunate!”, a comentat Nadia Comăneci pe facebook, alături de o imagine cu cei doi pe scenă.

Cristian Țopescu a murit! Nadia Comăneci, mesaj tulburător pe Facebook

Cristian Țopescu a murit

Cristian Ţopescu a murit marți, la Spitalul Elias din Bucureşti, unde era internat la Secţia de Terapie Intensivă, ca urmare a unor complicaţii provocate de diabet şi de alte boli cronice.

Cristian Ţopescu, reputat comentator sportiv, una dintre cele mai cunoscute şi apreciate voci de televiziune şi radio, a dedicat peste patru decenii sportului românesc, cu mii de transmisiuni directe. Interzis de comunişti la finalul anilor 1980, el a comentat cele două victorii mondiale ale naţionalei masculine de handbal, „noaptea magică” din 1976 a Nadiei Comăneci de la Montreal şi momentul în care trei românce au urcat pe podium la Sydney.

Cristian George Țopescu s-a născut la 26 martie 1937, în București și a fost licențiat al Institutului de Educație Fizică și Sport (1970).

A publicat peste 200 articole cu subiect sportiv în presa scrisă, precum și volumele „Steaua, performanță și prestigiu” (1988), în colaborare cu Octavian Vintilă, și „Fair play” (2003).

Sursa video: Antena 3

Oamenii nu mai au curaj nici măcar să aprindă o lumânare la mormintele celor dragi. Cimitirul dintr-un sat vasluian care... Săptămâna NEAGRĂ! Înainte de Cristian Țopescu A MAI MURIT UN MARE ROMÂN: „A fost unul dintre cei mai mari”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x