Antena Căutare

Crisu Anastasiu, votat de comisiile juridice ale Parlamentului in functia de Avocat al Poporului

Crisu Anastasiu a fost propus de PSD pentru functia de Avocat al Poporului. Acesta a fost audiat de comisiile juridicice ale celor doua camere ale Parlamentului si a primit 20 de voturi „pentru”. Urmeaza votul in plen.

Crisu Anastasiu a fost propunerea facuta de PSD, sustinuta de PNL. Ceilalti doi candidati pentru aceasta functie, Peter Eckstein Kovacs (UDMR) si Gheorghe Iancu ( sustinut de PDL), au primit cate trei, respectiv cinci voturi. Numirea noului Avocat al Poporului se afla pe ordinea de zi a sedintei de astazi a Parlamentului.

Ieri, Victor Ponta a declarat ca prin numirea lui Crisu Anastasiu, Romania va avea ca Avocat al Poporului o persoana independenta, care reprezinta toate elementele de transparenta, independenta si impartialitate necesare acestei functii.

Crisu Anastasiu este profesor universitar doctor la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. De asemenea, a fost prim-procuror general financiar al Curtii de Conturi.

Trupurile celor doi romani ucisi de teroristi in Algeria au fost repatriate... DIICOT a deschis dosar penal in cazul ostaticilor romani ucisi in Algeria ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x