Antena Căutare

Cruzime dusă la extrem din partea unui tânăr! Și-a asmuțit câinele să ucidă alt cățel, ce era prins în laț

Un tânăr de 22 de ani a recurs la un hest de o mare cruzime. Bărbatul și-a asmuțit câinele de luptă să ucidă un alt patruped, ce era prins în laț.

Cruzime dusă la extrem din partea unui tânăr! Și-a asmuțit câinele să ucidă alt cățel, ce era prins în laț
CRuzime dusa la extrem din partea unui tanar | livebizmedia.com

Un tânăr de 22 de ani și-a asmuțit câinele de luptă să ucidă un alt patruped prins în laț. Scenele înfiorătoare s-au petrecut în luna februarie, în satul Hulubesti, din Argeș. Bărbatului i s-a deschis dosar penal pentru fapta sa.

Mărturiile cutremurătoare ale bărbaţilor ţinuţi ca sclavi într-o fermă din Maramureş |VIDEO

”Fapta la care faceți referire este încă în lucru, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii de infracțiunii de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, prevăzută de Legea 205/2004 privind protecția animalelor. Din verificările efctuate de polițiști până în prezent, a rezultat că protagonistul filmării s-ar fi filmat singur, posibil în cursul lunii ianuarie 2020, când asmuțea un câine pe care îl deține asupra unui alt câine, inert, prin în laț. Fapta a fost sesizată în martie, de către proprietarul celuilalt câine care apare în filmare. Toodată, a rezultat că tânărul în cauză nu mai deține câinele din filmare, care ar fi fost înstrăinat anterior momentului în care polițiștii au fost sesizați.” a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Argeș, la Antena 3.

Gest extrem al unor copii din Hunedoara. Minorii au aruncat un cățel pe geam, de la etajul zece al unui bloc

Organizațiile non-guvernamentale care se ocupă de protecția animalelor solicită înființarea Poliției Animalelor, dar mai întâi este nevoie de modificarea legii existente pentru ca astfel de fapte să fie aspru pedepsite.

Sechestrat, bătut și amenintat de doi bărbați! Un adolescent de 14 ani a trecut prin clipe de goază!... Vești bune pentru elevii care vor susține Evaluarea Națională și Bacalaureatul! Anunțul ministrului Anisie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x